search
Sterke vrouwen in zesde seizoen 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Sterke vrouwen in zesde seizoen 'Game of Thrones'

De cast heeft heel wat te vertellen.

THR vat een aantal berichten samen rond het zesde seizoen van HBO-serie Game of Thrones. Wat we daarvan mogen verwachten zal niemand verbazen. Het wordt "episch. Het wordt gigantisch. Het is gestoord." Drie van de belangrijkste vrouwen in de show, Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Maisie Williams (Arya Stark) en Sophie Turner (Sansa Stark) vertellen over het zesde seizoen.


Emilia Clarke blijkt degene te zijn die stelt dat het een gigantisch gestoord seizoen wordt. Ze zei tijdens de SAG Awards dat het zo groot wordt dat het "serieus bijna" de cast en crew "vermoord heeft."

Maisie Williams blijkt een minder prettige ervaring gehad te hebben tijdens de opnames. In het zesde seizoen is Arya blind. Daarvoor moest Williams contactlenzen dragen. "Ze zijn erg pijnlijk, ze zijn zeg maar gigantisch en erg dik," vertelde ze over de lenzen. Toch heeft het ook z'n voordelen: "Doen alsof je blind bent is veel makkelijker als je daadwerkelijk niets kan zien."

En tot slot is er nog Sophie Turner. Die vertelde dat Sansa het gedoe van andere mensen zat is. "Dit wordt waarschijnlijk haar beste seizoen tot nu toe. Het laat zien hoe ze opgroeit. In dit seizoen eist ze het respect dat ze verdient echt op." De oudste dochter van Ned Stark krijgt eindelijk "de verhaallijn waar je al vijf seizoenen om vraagt."

Vanaf 24 april weer op HBO.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen