Grand Admiral Thrawn naar 'Star Wars Rebels'?

De schurk uit het verlaten Expanded Universe zou terugkeren.

Jim Pedd, 2 februari 2016 16:17

Op dit moment is vooral Darth Vader een angstaanjagende vijand in Star Wars Rebels. Maar een nieuw gerucht stelt dat een personage uit het vroegere Expanded Universe nieuw leven ingeblazen wordt voor het derde seizoen. Nadat Disney Lucasfilm opkocht, werd besloten om het complete EU weg te doen. Alle boeken, series, comics etc werden verbannen tot het rijk van de legenden. Alleen de nieuwe films, boeken en andere merchandise zouden nog tellen. Zodoende kwam één van de beroemdste schurken van het EU in het rijtje van verdoemden.
Nu zou volgens Making Star Wars seizoen drie niemand minder dan Grand Admiral Thrawn terug brengen. Hij speelde na Return of the Jedi een gigantische rol als grootste machtshebber in de eerste vijf jaren na de dood van Emperor Palpatine. Hij leidde de troepen van het Keizerrijk tegen de Nieuwe Republiek. Volgens MSW zal Thrawn er een grote rol gaan spelen in de jacht op Ezra en zijn vrienden.

Het derde seizoen zou volgens de site ook dichter bij A New Hope plaatsvinden. Ezra is dan ouder en heeft een nieuwe look en nieuw lichtzwaard. Of dat zo is weten we natuurlijk pas wanneer Disney dat wil.

Bron: MSW

Lees meer over: star wars rebels, expanded universe, admiral thrawn, disneyxd, lucasfilm

Informatie over de serie: Star Wars Rebels

Populair nieuws