Milo Ventimiglia terug voor Gilmore Girls revival

Milo Ventimiglia terug voor Gilmore Girls revival

Jess Mariano is terug van de partij!

Geoffrey Ketels, 12 februari 2016 om 08:00

Goed nieuws voor de fans die nu al niet meer kunnen wachten op de komst van de Netflix Gilmore Girls revival! Netflix heeft namelijk officieel bekend gemaakt dat niemand minder dan Milo Ventimiglia terug van de partij zal zijn. Ventimiglia speelt ook in de revival de rol van Jess Mariano. Ventimiglia bevestigde het nieuws meteen via Twitter vergezeld van een foto van het script.
Het bleef gedurende een lange tijd stil over een al dan niet terugkomst van Ventimiglia wat veel fans het ergste deed vermoeden. Eerder maakte Netflix namelijk reeds bekend dat met name Matt Czuchry terug van de partij zal zijn als Logan Huntzberger, Liza Weil pakt haar rol van Paris Geller terug op en Yanic Truesdale kruipt wederom in de huid van zijn personage Michel Gerard.

Buiten bovenstaande namen werd in eerste instantie bij de bekendmaking van de Gilmore Girls revival reeds aangegeven dat Lauren Graham terug is als Lorelai Gilmore (hoe kan het ook anders!), Alexis Bledel haar rol opneemt van Rory Gilmore en ook Kelly Bishop is terug als Emily Gilmore. Scott Patterson zal opnieuw vorm geven aan het personage van Luke Danes, Keiko Agena zien we terug als Lane Kim en Sean Gunn zal in de revival wederom Kirk Gleason spelen.

Bron: TV.com

Lees meer over: Gilmore Girls, serie, Netflix, Milo Ventimiglia

Populair nieuws