Teaser voor derde seizoen 'Silicon Valley'

Teaser voor derde seizoen 'Silicon Valley'

Richard Hendricks op zoek naar wraak.

Bram de Groot, 13 februari 2016 13:00


Hierboven zie je een snelle teaser voor het derde seizoen van Silicon Valley van de zender HBO. De serie weet sinds de start in 2014 steeds meer aandacht op zichzelf te vestigen. Niet alleen T.J. Miller wordt een steeds bekender gezicht, maar de kijkcijfers nemen toe, het ontvangst is fantastisch en er worden voldoende nominaties voor prijzen in de wacht gesleept.

In de komedieserie volgen we een groep introverte nerds die samen een start-up startten. Dit leidt tot Pied Piper. In het derde seizoen zal onder meer Thomas Middleditchs personage Richard Hendricks wraak zoeken op de gebeurtenissen aan het einde van het tweede seizoen.

Naast Miller en Middleditch hebben in Silicon Valley ook Zach Woods, Martin Starr en Kumail Nanjiani belangrijke rollen. Vanaf 24 april is het derde seizoen te volgen op HBO, de dag waarop ook de nieuwe seizoenen van Game of Thrones en Veep van start gaan.

Bron: HBO

Lees meer over: Silicon Valley, Mike Judge, Silicon Valley, trailer, 2016, april, tj miller, thomas middleditch, zack woods, martin starr, kumail nanjiani, beavis and butthead, seizoen 3

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws