search
Punisher vs Daredevil in trailer 'Daredevil'
Series / Trailer

Punisher vs Daredevil in trailer 'Daredevil'

Er staan Matt Murdock ditmaal grote uitdagingen te wachten in Punisher vs Daredevil.Er waren al foto's en weinig onthullende TV-spots voor het tweede seizoen Marvel/Netflix-serie Daredevil, maar nu is er eindelijk een trailer die een behoorlijk duistere wending van het avontuur van Matt Murdock (Charlie Cox) toont. Hij krijgt immers te maken met een formidabele nieuwe kracht in Hells Kitchen: The Punisher (Jon Bernthal). Beiden bestrijden de misdaad, maar ze houden er elk eigen methodes op na. Gisteren was er daarom al een teaser, die de twee gelijkstelde. Die kan je onderaan dit bericht kijken. Bovenaan zie je de volledige trailer.

In de trailer wordt de nadruk sterk gelegd op de Punisher. We zien dat hij in tegenstelling tot Matt criminelen definitief uitschakelt, iets wat hij doet "met militaire precisie". Toch lijkt het tegen te vallen met die precisie, want Matt vraagt zich af hoeveel langer het moet duren voordat onschuldige mensen gewond raken. Maar de Punisher heeft er duidelijke redenen voor: "Ik moet het vuil dat mijn familie gedood heeft uitschakelen". Hij vindt Matt ook maar een halve maatregel, die op het punt van knappen staat…

Naast Punisher krijgt Matt ook te maken met een ex-geliefde: Elektra (Elodie Yung). Zij is ook niet de vriendelijkste, maar wel de grote liefde van Matt. Uiteraard zijn Daredevil, Punisher en Elektra niet de enigen die dit seizoen een rol spelen. Zo keren Karen Page (Deborah Ann Woll), Foggy Nelson (Elden Henson) en Claire Temple (Rosario Dawson) allemaal terug. Ook heeft Scott Glenns Stick weer een rolletje.

Vanaf 18 maart is het seizoen in z'n geheel op Netflix te streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen