search

Ons nieuws van maandag 15 februari 2016

Punisher vs Daredevil in trailer 'Daredevil'
Series / Trailer

Punisher vs Daredevil in trailer 'Daredevil'

Er staan Matt Murdock ditmaal grote uitdagingen te wachten in Punisher vs Daredevil.Er waren al foto's en weinig onthullende TV-spots voor het tweede seizoen Marvel/Netflix-serie Daredevil, maar nu is er eindelijk een trailer die een behoorlijk duistere wending van het avontuur van Matt Murdock (Charlie Cox) toont. Hij krijgt immers te maken met een formidabele nieuwe kracht in Hells Kitchen: The Punisher (Jon Bernthal). Beiden bestrijden de misdaad, maar ze houden er elk eigen methodes op na. Gisteren was er daarom al een teaser, die de twee gelijkstelde. Die kan je onderaan dit bericht kijken. Bovenaan zie je de volledige trailer.

In de trailer wordt de nadruk sterk gelegd op de Punisher. We zien dat hij in tegenstelling tot Matt criminelen definitief uitschakelt, iets wat hij doet "met militaire precisie". Toch lijkt het tegen te vallen met die precisie, want Matt vraagt zich af hoeveel langer het moet duren voordat onschuldige mensen gewond raken. Maar de Punisher heeft er duidelijke redenen voor: "Ik moet het vuil dat mijn familie gedood heeft uitschakelen". Hij vindt Matt ook maar een halve maatregel, die op het punt van knappen staat…

Naast Punisher krijgt Matt ook te maken met een ex-geliefde: Elektra (Elodie Yung). Zij is ook niet de vriendelijkste, maar wel de grote liefde van Matt. Uiteraard zijn Daredevil, Punisher en Elektra niet de enigen die dit seizoen een rol spelen. Zo keren Karen Page (Deborah Ann Woll), Foggy Nelson (Elden Henson) en Claire Temple (Rosario Dawson) allemaal terug. Ook heeft Scott Glenns Stick weer een rolletje.

Vanaf 18 maart is het seizoen in z'n geheel op Netflix te streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dr. Dre maakt serie voor Apple
Series / Nieuws

Dr. Dre maakt serie voor Apple

De technologiereus waagt zich aan originele series.

The Hollywood Reporter heeft de eerste officiële details mogen onthullen rond Apple's eerste originele serie. De serie gaat zes afleveringen krijgen en draagt de titel Vital Signs. Niemand minder dan rapper Dr. Dre staat aan het hoofd van de productie. Hij speelt een rol, en is uitvoerend producent. Niet vreemd, als je je bedenkt dat de serie losjes op zijn leven gebaseerd wordt.

"Elke aflevering focust zich op een andere emotie en hoe Dr. Dre's personage daarmee om gaat," schrijft THR. Daarnaast moet het een "duister drama worden, met veel geweld en seks." De serie zou zelfs een seksscène hebben zoals dat in het tweede seizoen van HBO's True Detective gebeurde, waarin er vrij expliciet een orgie in beeld gebracht werd.

De serie wordt geregisseerd door Paul Hunter, die eerder vooral muziekvideo's maakte. Verder is Robert Munic de scenarist van alle afleveringen. Hij schreef eerder mee aan Empire. Verder zijn er ook al andere acteurs in beeld: Sam Rockwell en Mo McCrae.

Hoe Apple de serie gaat distribueren is nog niet bekend. Mogelijk zal het via iTunes gebeuren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Groen licht voor Lethal Weapon pilot
Series / Nieuws

Groen licht voor Lethal Weapon pilot

Maar wie gaat Martin Riggs spelen?

Fox heeft bekend gemaakt dat het groen licht heeft gegeven voor een Lethal Weapon pilot. Inmiddels raakten ook reeds enkele details bekend over de reeks. Zo werd aangegeven dat Damon Wayans werd gecast voor de rol van Roger Murtaugh. In de film Lethal Weapon was de rol weggelegd voor Danny Glover.

Als de serie Lethal Weapon ooit het daglicht ziet (en daar gaan we toch vanuit), dan volgen we een agent en voormalig Navy Seal lid genaamd Martin Riggs. Riggs heeft er met het verlies van diens vrouw en kind een zware periode opzitten waardoor hij besluit om te verhuizen naar Los Angeles. Eenmaal in LA aangekomen moet Riggs een team vormen met Murtaugh, iets wat niet meteen van een leien dakje loopt.

In de film werd deze rol vertolkt door Mel Gibson. Wie zich het personage mag aanmeten in de reeks van Fox is vooralsnog niet bekend. Hoe dan ook zou een Lethal Weapon serie gegarandeerd garant staan voor heel wat uurtjes actie en plezier op je televisie!

Kijk jij uit naar een Lethal Weapon serie en wie moet volgens jou worden gecast voor de rol van Martin Riggs?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Walt Disney kondigt 'Star Wars: The Freemaker Adventures' aan
Series / Posters

Walt Disney kondigt 'Star Wars: The Freemaker Adventures' aan

Disney XD komt met nieuwe LEGO Star Wars-animatieserie.

LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures wordt een nieuwe animatieserie op de zender Disney XD. De serie komt van de hand van het duo Bill Motz en Bob Roth, bekend van de regie van de animatiefilm Penguins of Madagascar.

De animatieserie gaat een hele reeks nieuwe personage introduceren in het Star Wars-universum. Onderstaande poster laat blijken dat we ook bekende gezichten gaan zien, zoals Darth Vader en The Emperor.

Dit is uiteraard (opnieuw) een slimme zet van Walt Disney. Na Star Wars Rebels en uiteraard de films wordt nu ook de jongste generatie aangesproken. Star Wars is al geruime tijd een van de sterkste productlijnen in LEGO-land.LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures gaat over de Freemakers, een familie van 'scavengers' die ruimteschepen maken van vergaarde brokstukken van verwoeste schepen. De jongste telg ontdekt een natuurlijke verbinding met de Force middels de Kyber Saber, een artefact uit de oudheid. Zijn wereld komt op zijn kop te staan en hij en zijn familie belanden in een epische strijd met de Empire. Het doel: de vrede terug laten keren in de Melkweg. Op hun pad komen ze nieuwe werelden tegen, met nieuwe en bekende personages.

Eerder verscheen van Disney al LEGO Star Wars: The Yoda Chronicles op Disney Channel.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.