search
Fox wil meer 'X-Files'
Series / Nieuws

Fox wil meer 'X-Files'

Maar er zijn nog geen specifieke plannen.

De terugkeer van The X-Files is een groot succes voor Fox. Helaas voor de televisiezender is er maar één seizoen van zes afleveringen gepland, al lijkt het er nu op dat er meer gaat komen. David Madden, voorzitter van Fox, vertelde aan Variety dat het de intentie is van het netwerk om nog een seizoen te maken. Specifieke plannen zijn er echter nog niet.


"We hebben het al gezegd voordat de serie uitgezonden werd, dat we meer willen maken en we vinden de kijkcijfers echt geweldig," vertelde Madden. "We hebben nog niet gesproken met de cast over een tweede seizoen, maar het lijkt erop dat het publiek goed reageert op de serie en meer wil zien."

Dat blijkt ook wel uit de marketing voor de laatste aflevering, die wordt de markt in gezet als de "seizoensfinale". Internationaal kijken gemiddeld zo'n 50 miljoen mensen naar nieuwe afleveringen van de serie. Verder weten we van castleden David Duchovny en Gillian Anderson dat ze wel meer willen maken, maar dan ook weer niet teveel afleveringen per keer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen