search
Hoofdrol 'Training Day'-serie voor Bill Paxton

Hoofdrol 'Training Day'-serie voor Bill Paxton

Positief nieuws na het bericht dat Ethan Hawke niet in de show te zien zal zijn.

Jan-Peter Rook
Onlangs vernamen we dat Ethan Hawke niet te zien zal zijn in Training Day, een nieuwe tv-serie van CBS gebaseerd op de gelijknamige speelfilm uit 2001. De acteur werd gevraagd om terug te keren voor de rol van rechercheur Jake Hoyt, maar hij heeft aangegeven geen interesse te hebben. Gelukkig haalt niet iedereen zijn neus ervoor op, want The Hollywood Reporter meldt nu dat Bill Paxton (Agents of S.H.I.E.L.D.) heeft getekend voor een rol.

Paxton speelt Frank Rourke, een rol die te vergelijken valt met die van Denzel Washington in het origineel. Rourke is de leider van een hoog aangeschreven LAPD-politieteam dat het geregeld opneemt tegen de meest vreselijke criminelen. Hij moet samenwerken met een idealistische politieagent, die nu zal worden gespeeld door een donkere acteur.

Het scenario komt van Gangster Squad-schrijver Will Beall en Training Day-regisseur Antoine Fuqua levert samen met Jerry Bruckheimer een bijdrage als uitvoerend producent. De pilot van de serie wordt geregisseerd door Danny Cannon, bekend van series als CSI en Gotham.

Aanbevolen artikelen