search
Vervolg 'Making a Murderer' op komst
Series / Nieuws

Vervolg 'Making a Murderer' op komst

Het verhaal van Steven Avery en Brendan Dassey is nog lang niet verteld.

Netflix-documentairereeks Making a Murderer zorgde voor behoorlijk wat opschudding in de Verenigde Staten. Toch leek het erop dat een vervolg lang op zich zou kunnen wachten. Een nieuw bericht stelt echter dat het verhaal van Steven Avery en Brendan Dassey snel voortgezet zal worden. Regisseurs Laura Ricciardi en Moira Demos vertelden tegenover Variety dat er mogelijk snel een nieuw seizoen komt.


"Vanuit ons perspectief is het verhaal natuurlijk nog niet voorbij," vertelden ze. "Het is echt en de zaken lopen allebei nog steeds. We hebben geen idee wanneer de rechter een beslissing maakt in Brendans zaak. We weten wel dat de twee potentiƫle uitkomsten zijn dat de rechter tot Brendans vrijlating beslist, of dat hij een nieuwe strafzaak wil. We zitten daarvoor op het puntje van onze stoel. Als er nieuwe en belangrijke ontwikkelingen zijn, willen we die graag blijven vastleggen."

Eind maart zou er een beslissing genomen worden over Averys verzoek tot een nieuwe rechtszaak. Zou er dan al een vervolg komen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen