Net5 Kijktip: 'Mistresses'

 Mistresses bij Net5

Dinsdag 5 april gaat de serie van start over vier vriendinnen, die affaires en schandalen beleven.

Michelle Iwema, 2 maart 2016 18:44

Een van de leukste en meest meeslepende dramaseries komt eindelijk naar Net5. Vanaf 5 april zal de Amerikaanse dramaserie Mistresses worden uitgezonden, dat draait om de vier sexy en ondeugende vriendinnen.
Savannah (Alyssa Milano), Josslyn (Jes Macallan), April (Rochelle Aytes) en Karen (Yunjin Kim) ondersteunen elkaar in hun turbulente levens vol opwinding, geheimen, verraad en complexe relaties. Wanneer de serie start bewandelen ze allemaal een anders levenspad, vol affaires en schandalen. De serie is in Amerika ontzettend populair en daar is het inmiddels verlengd met een vierde seizoen.

Savannah Davis, die ook Savi wordt genoemd, is een succesvolle carrièrevrouw die naar het volgende hoofdstuk in haar leven toe werkt, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Ze wil partner worden van het advocatenkantoor waar ze werkt en een gezin stichten met haar man Harry. Ze proberen al een tijdje zwanger te raken, maar dan voelt Savi zich aangetrokken tot haar collega Dominic. Josslyn Carver is het eigenzinnige zusje van Savi. Ze is single en houdt van daten en feesten.

April Malloy is hun vriendin en zij probeert te wennen aan een leven als weduwe en alleenstaande moeder. April dacht altijd dat haar man een geweldige echtgenoot en vader was, maar na zijn dood komt ze achter zijn geheimen. Deze zetten haar wereld op de kop. De vierde vrouw van de vriendinnengroep is Karen, die als therapeute werkt. Zij heeft een affaire gehad met een getrouwde patiënt. Dat was nogal gecompliceerd, omdat hij terminaal ziek was. Na zijn dood staat de zoon van de man op de stoep bij Karen.

Mistresses is een uiterst verslavende serie vol leuke mode en dramatische verhaallijnen. De chemie tussen de vier actrices is goed en met name Alyssa Milano als Savi en Jes Macallan als Josslyn zijn interessante personages, die zich over de loop van de afleveringen (en seizoenen) op verrassende manieren ontwikkelen.

De serie is vanaf 5 april wekelijks te zien om 21.30 uur bij Net5, startend bij aflevering 1.

Bron: Net5

Lees meer over: Mistresses, Alyssa Milano, Jes Macallan, Rochelle Aytes, Savi, Dominic, Harry, affaire, April, Josslyn, Karen

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws