search
'Agents of S.H.I.E.L.D.' krijgt vierde seizoen
Series / Nieuws

'Agents of S.H.I.E.L.D.' krijgt vierde seizoen

De avonturen van Director Coulson gaan ook volgend jaar verder.

De ABC/Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D. hervat de uitzendingen van het derde seizoen bijna, maar nu laat Marvel weten dat er een vierde komt. Hoeveel afleveringen er komen voor het seizoen is nog niet zeker, maar waarschijnlijk worden het er 22. Voordat het vierde seizoen van start gaat, moet uiteraard het derde nog afgerond worden.


Daarvan wordt pas net begonnen met de tweede helft. Hierin zien we hoe Director Coulson (Clark Gregg) en zijn onvermoeibare team het op moeten nemen tegen de meedogenloze Hive. Tegelijk moeten ze om zien te gaan met de groeiende wereldwijde zorgen over Inhumans die overal te pas en te onpas lijken te ontstaan.

Op 8 maart gaan de uitzendingen van het derde seizoen weer verder. De eerste aflevering heet Bouncing Back en heeft al een synopsis: In de nasleep van zijn reis naar Maveth, is Coulson meer vastberaden dan ooit om Gideon Malick te pakken en Hydra voor eens en voor altijd te beƫindigen. Ondertussen komen Daisy en het team steeds meer Inhumans tegen met krachten zoals ze die nooit eerder gezien hebben. Zijn het vrienden of vijanden?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen