search
Ian McShane onthult 'Game of Thrones'-personage
Series / Video/clip/featurette

Ian McShane onthult 'Game of Thrones'-personage

En bekijk een verwijderde scène uit het vijfde seizoen.

[video_embed]1531[/video_embed] preview


Er is weer wat nieuws rond Game of Thrones naar buiten gebracht. Niet alleen heeft acteur Ian McShane er duidelijk naar gehint wie hij speelt in de film, ook heeft HBO een verwijderde scène van het vijfde seizoen vrijgegeven, die laat zien hoe de onvrede groeit jegens beslissingen van Jon Snow (Kit Harington). Die clip kan je hierboven bekijken.

Het verhaal van McShane bevat uiteraard spoilers, dus we waarschuwen er maar voor dat je enkel verder moet lezen op eigen risico. Het gaat om een gerucht dat in verbinding staat met de boeken van George R.R. Martin. McShane vertelde het volgende over zijn personage:

"Ik speel een oud-krijger die vredelievend geworden is. Dus ik behoor tot een groep van vredige… bijna een cultus, een vredige groep. Ik breng een geliefd personage terug tot leven waarvan iedereen denkt dat 'ie dood is. Meer dan dat zal ik niet zeggen."

De gewone kijker zal daar misschien niet al teveel uit halen, op een hint naar het lot van Jon Snow naar. De lezer van de boeken ziet echter iets anders. In het vierde boek van de reeks, A Feast For Crows, reizen Brienne of Tarth en Podrick Payne langs een religieuze gemeenschap. Daar runt een voormalig ridder een groep van monniken, die allemaal een gelofte van stilzwijgen afgelegd hebben. Het klinkt als het personage van McShane. Maar de twist zit erin dat een van de leden Sandor Clegane, de Hound, lijkt te zijn.

Wellicht dat McShane dus dit personage speelt, en de Hound terug brengt.

Aanbevolen artikelen