search
Eerste blik op nieuwe 'DuckTales'
Series / Nieuws

Eerste blik op nieuwe 'DuckTales'

Dagobert en z'n neefjes keren terug!

Vorig jaar kondigde Disney aan dat er een vernieuwde versie van Emmy-award winnende animatieserie DuckTales zou komen. Nu is er een eerste afbeelding vrijgegeven van de serie, die je hierboven kan bekijken. De show moet wereldwijd te zien zijn op Disney XD en is in de loop van 2017 te zien.


Centraal staan wederom de avonturen van Dagobert Duck en zijn neefjes, Kwik, Kwek en Kwak. Daarnaast is er hun oom, de immer optimistische maar temperamentvolle Donald Duck. Volgens Disney keren alle bekende personages van de oorspronkelijke reeks terug voor dit animatieavontuur. Disney XDs Senior Vice President Programming & General manager Marc Buhaj vertelde het volgende:

"DuckTales heeft een speciale plek in de TV-animatiegeschiedenis van Disney. Het haalde inspiratie uit de stripboeken van Disneys legende Carl Barks en vestigde een hoge standaard via zijn verhalen en artistieke showmanschap voor geanimeerd entertainment voor volwassenen en kinderen. Onze nieuwe serie brengt dezelfde energie en avontuurlijke geest naar een nieuwe generatie."

De oorspronkelijke cartoon liep tussen 1987 en 1990 en er warden honderd afleveringen gemaakt. In 1990 was ook een film te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen