search
Joe Quesada over 'Luke Cage'
Series / Nieuws

Joe Quesada over 'Luke Cage'

Men zit niet perse vast aan Manhattan.

Op 30 september gaat op Netflix het eerste seizoen van de serie Luke Cage in première, waarin acteur Mike Colter de titelrol mag spelen. In een interview vertelde Marvels chief creative officer, Joe Quesada, dat de serie een heel andere kant van Manhattan moet laten zien. Daarnaast werd er gehint naar de toekomst van de shows, The Defenders.


"Oh, we zullen een heel andere kant van Manhattan laten zien," begon Quesada. "We zitten niet vast in Hell's Kitchen, hoewel zich daar wel veel afspeelt. De wereld van Luke Cage is nog altijd New York, maar een andere buurt. Nogmaals, ik wil er niet teveel over zeggen, maar de serie heeft een eigen palet, een eigen gevoel, een sfeer. Het klinkt anders. Dus blijf vooral wachten."

Uiteindelijk bouwt alles op naar Defenders: "Alle wegen leiden hiernaar de Defenders, dus om dit samen te zien komen… om The Punisher en Elektra samen te zien, ik ben erg benieuwd naar de première van Daredevil en kijk uit naar de reacties van de fans op het spel van Jon [Bernthal] en Elodie [Yung]."

Op 18 maart gaat het tweede seizoen van Daredevil in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen