AMC onthult premièredatum 'Preacher'

En er is een poster.

Jim Pedd, 14-03-2016 18:03

AMC heeft na lang wachten onthuld wanneer Preacher in première gaat. De serie zal vanaf 22 mei op de Amerikaanse televisie te zien zijn. Om dit heuglijke feit te vieren is er ook meteen een poster voor de serie vrijgegeven, die je onderaan dit bericht kan zien.
De serie is het verhaal van Jesse Custer (Dominic Cooper), een Texaanse predikant die bijna van zijn geloof afstapt, als hij ineens bezeten raakt door een bovennatuurlijke entiteit, Genesis genaamd. Die ontstond uit een engel en een demoon. Dankzij Genesis krijgt Jesse bovennatuurlijke krachten: hij kan mensen dwingen bepaalde dingen te doen. Samen met zijn ex-vriendin Tulip en de Ierse vampier Cassidy, gaat Jesse erop uit om God zelf te vinden en hem te laten uitleggen waarom hij zijn verplichtingen in de hemel verzaakt.

Naast Dominic Cooper zijn er in de serie van Seth Rogen en Evan Goldberg ook rollen voor Joseph Gilgun (Cassidy) en Ruth Negga (Tulip).


Lees meer over: Preacher, amc, serie, comic, joseph gilgun, seth rogen, evan goldberg, jesse custer, proinsias cassidy, ruth negga, garth ennis, Steve dillon, dominic cooper, ruth negga, ian colletti

Populair nieuws