search
Cast onthuld van dramaserie 'Brussel'
Series / Nieuws

Cast onthuld van dramaserie 'Brussel'

Onder meer Johanna ter Steege, Nadja Hüpscher en Daniël Boissevain maken hun opwachting in de serie.

De eerste namen van de cast van de nieuwe dramaserie Brussel zijn gisteren tijdens een perspresentatie in EYE Filmmuseum bekend gemaakt. Johanna ter Steege, Carolien Spoor, Daniël Boissevain, Rik Launspach, Maartje Remmers, Tobias Kersloot en Nadja Hüpscher zullen hun opwachting maken in de dramaserie. Zij worden bijgestaan door de Vlaamse actrice en zangeres Liesa van der Aa en de internationaal Russische acteur Alexander Lazarev. De overige cast wordt binnenkort bekend gemaakt.


Hoofdpersonage is Moniek van Dalen. Zij is bestuurslid van de oliemaatschappij TransOil International. Om een omvangrijk contract binnen te slepen, heeft Moniek de steun nodig van de Eurocommissarissen in Brussel. Maar ze staat lijnrecht tegenover haar grootste concurrent en voormalig minnaar de Russisch-Oekraïense oligarch Viktor Petrenko. Behalve Moniek en Viktor zoeken anderen ook hun heil in de hoofdstad en wie niet in Brussel woont, doet alles om er te komen, legaal of illegaal, met geld of met charme, met bedrog of moord.

Brussel is een mozaïekvertelling, die zich afspeelt in verschillende landen waaronder België, Nederland, Afghanistan en Rusland. De dramaserie is bedacht en geschreven door Leon de Winter en wordt geregisseerd door Arno Dierickx. [i]Brussel[/i[ zal vanaf december gratis en exclusief voor klanten van KPN on demand te zien zijn via 'KPN Presenteert'.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen