search
'Shadowhunters' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

'Shadowhunters' krijgt tweede seizoen

Het eerste seizoen wordt momenteel goed genoeg bekeken om een vervolg te garanderen.

Freeform heeft vandaag aangekondigd dat Shadowhunters een tweede seizoen zal krijgen. Het eerste seizoen, dat momenteel loopt, wordt uitstekend bekeken en staat daardoor dus garant voor een vervolgseizoen. De laatste aflevering van het eerste seizoen wordt op 5 april 2016 uitgezonden.


Shadowhunters is gebaseerd op de populaire jeugdboekenreeks The Mortal Instruments van Cassandra Clare. De serie gaat over de 18-jarige Clary Fray, die er op haar verjaardag achterkomt dat ze niet is wie ze denkt dat ze is. Clary is namelijk een Shadowhunter; een hybride van mens en engel die demonen moet opjagen. Wanneer haar moeder Jocelyn wordt ontvoerd, moet Clary haar samen met de mysterieuze Shadowhunter Jace en haar beste vriend Simon zien op te sporen.

De hoofdrollen in Shadowhunters worden gespeeld door Katherine McNamara als Clary Fray, Dominic Sherwood als Jace Wayland, Alberto Rosende als Simon, Emeraude Toubia als Isabelle Lightwood, Matthew Daddario als Alec Lightwood, Isaiah Mustafa als Luke Garroway en Harry Shum Jr. als Magnus Bane. De serie is een productie van Constantin Film en producenten Ed Decter en McG. McG regisseerde ook de eerste aflevering.

Aanbevolen artikelen