De dames van 'Game of Thrones' seizoen 6 op nieuwe promofoto's

'Game of Thrones'-dames op nieuwe foto's

Entertainment Weekly schoot een groot aantal mooie plaatjes voor hun nieuwste nummer.

Zilko Tarici, 25 maart 2016 12:41

Entertainment Weekly gaf gisteren een reeks covers vrij met foto's van de belangrijkste vrouwelijke personages in HBO's Game of Thrones seizoen 6. Naast deze covers werd al snel een grote reeks andere foto's vrijgegeven. We zien op de foto's actrices Maisie Williams, Lena Headey, Gwendoline Christie, Natalie Dormer, Emilia Clarke en Sophier Turner. Je kunt de covers en foto's uiteraard hieronder bekijken.
Game of Thrones wordt geproduceerd door David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger en Bernadette Caulfield. Daarnaast doen Guymon Casady, Vince Gerardis en George R.R. Martin dienst als uitvoerend producenten.

Het zesde seizoen is voor niet gebaseerd op een boek van George R.R. Martin. Het plan was om het zesde boek 'The Winds of Winter' te gebruiken als leidraad, maar deze is nog niet verschenen. De gebeurtenissen in het zesde seizoen zijn dus niet of slechts beperkt te voorspellen. De eerste van tien nieuwe afleveringen wordt op 24 april 2016 uitgezonden door HBO.Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: lena headey, emilia clarke, natalie dormer, gwendoline christie, maisie williams, game of thrones

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws