Isaiah Washington keert terug naar 'Greys Anatomy'

Isaiah Washington keert terug naar Greys Anatomy

Het is maar een gastrol...

Jim Pedd, 7 maart 2014 11:22

Entertainment Weekly schrijft dat Isaiah Washington terugkeert naar Grey’s Anatomy. Komende mei gaat de aflevering al in première. Zijn personage, Dr. Burke, had een relatie met Christina Yang (Sandra Oh). De twee zouden zelfs trouwen, maar zijn personage liet haar voor het altaar staan.
De acteur werd zeven jaar geleden uit de serie gezet toen hij bij een ruzie op de set acteur T.R. Knight (George O’Malley) uitmaakte voor flikker. Hij keert volgens seriebedenkster Shonda Rhimes terug om het personage van Sandra Oh een mooi afscheid te geven.

Oh vertrekt eind dit seizoen uit de serie. ”Ik vind het belangrijk dat Christina’s reis zo eindigt zoals die hoort te eindigen,” vertelde Rhimes. ”Burke is cruciaal voor die reis. Hij geeft haar verhaal dat volledige cirkel gevoel en dat hebben we nodig om haar een waardig afscheid te geven.”

Washington zal dus niet opnieuw een vaste rol krijgen in de serie. In plaats daarvan is hij slechts één aflevering in een gastrol te zien.


Bron: EW

Lees meer over: greys anatomy, isaiah washington, sandra oh, christine yang, dr burke, tr knight, george omalley, shonda rhimes

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws