'Game of Thrones' krijgt 'After the Thrones'

'Game of Thrones' krijgt 'After the Thrones'

Elke week een unieke blik op de laatste aflevering.

Bram de Groot, 5 april 2016 14:26

HBO start nog deze maand met After the Thrones, een recap-show voor uiteraard Game of Thrones. De show wordt gemaakt in samenwerking met Bill Simmons en de tv-critici Andy Greenwald en Chris Ryan zullen opreden als de presentatoren, eerder verantwoordelijk voor de podcast Watch the Thrones.
Op zondag 24 april vangt het zesde seizoen van Game of Thrones aan op de betaalzender HBO. Iedere maandag daarop zal de After the Thrones-aflevering te bekijken zijn via onder meer HBO NOW, HBO GO en HBO On Demand. Ook op de gewone HBO zender moet After the Thrones te zien zijn. De uitzendtijdstippen hiervoor zijn nog niet bekend.

In After the Thrones krijgen we een terugblik op de voorgaande aflevering, met uitleg over het wie, wat, wanneer en waar. Ook wordt er een blik geworpen op de complexe politieke en historische lading en wordt er gekeken naar de mogelijke gebeurtenissen in de volgende aflevering.

Bron: Comingsoon.net

Lees meer over: Game of Thrones, seizoen 6, jon snow, Ian McShane, Ray Donovan, American Horror Story, The Pillars of the Earth, hbo, 2016, Kit Harington, after the thrones

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws