search
360-video 'Game of Thrones' intro
Series / Video/clip/featurette

360-video 'Game of Thrones' intro

Ervaar Westeros in VR.

[video_embed]1592[/video_embed]


HBO heeft een nieuwe versie van de intro van Game of Thrones vrijgegeven. Het betreft er een die je het beste kan kijken, gebruikmakend van bijvoorbeeld een Google Cardboard. De video bovenaan dit bericht is namelijk een 360-graden versie van de introductiescène van de serie, waarbij de kijker over heel Westeros en delen van Essos vliegt.

De serie gaat over tien dagen weer verder. Op 24 april gaat de aflevering The Red Woman in première, waarin Jon Snow (Kit Harington) dood is, Daenerys (Emilia Clarke) een sterke man ontmoet en Cersei (Lena Headey) haar dochter weer ziet. Naar het schijnt komen de beelden uit de trailers die we tot nu toe gezien hebben vooral uit de eerste twee afleveringen. Het lijkt er dan ook op dat de afleveringen flink wat tempo hebben.

In het nieuwe seizoen hergroeperen de overlevenden zich in alle delen van Westeros en Essos en proberen ze vooruit te bewegen. Daarmee gaan ze onvermijdelijk richting hun lotsbestemming. Bekende gezichten vormen nieuwe allianties, om zo hun overlevingskansen te vergroten. Tegelijk komen er nieuwe personages op om de machtsbalans in het oosten, westen, noorden en zuiden te verstoren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen