search

Ons nieuws van donderdag 14 april 2016

Man Seeking Woman krijgt derde seizoen
Series / Nieuws

Man Seeking Woman krijgt derde seizoen

De zoektocht van Josh Greenburg gaat verder!

Geoffrey Ketels

FXX heeft bekend gemaakt dat er een vervolg komt op haar comedy Man Seeking Woman. Daarmee is de serie toe aan haar derde seizoen die waarschijnlijk in januari van volgend jaar te zien moet zijn. Het derde seizoen zal bestaan uit tien gloednieuwe afleveringen.

In de serie Man Seeking Woman volgen we Josh Greenburg (Jay Baruchel) die een 20-jarige single man is en zich begeeft in de gevaarlijke wereld van daten en relaties. Buiten Jay Baruchel maken ook Eric Andre en Britt Lower deel uit van de cast. Dat er een vervolg komt op Man Seeking Woman is niet zo voor de hand liggend. Eerder maakte FXX namelijk reeds bekend dat de kijkcijfers (gemiddeld 399.000 kijkers) lager uitvielen dan in eerste instantie werd verwacht. De toekomst van de reeks bleek dan ook even in gevaar, maar gelukkig leek het tweede seizoen op (iets) meer interesse te kunnen rekenen.

Ben jij ook een fan van Man Seeking Woman en kijk jij uit naar het derde seizoen van deze reeks?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste details 'Star Trek'-serie gelekt?
Series / Nieuws

Eerste details 'Star Trek'-serie gelekt?

Wat vertellen de nieuwste geruchten over de serie.

Birth.Movies.Death meldt dat de nog titelloze Star Trek-serie van CBS terug keert naar de oorspronkelijke continuïteit van de franchise. De serie van showrunners Bryan Fuller zou de filmreeks begonnen door J.J. Abrams deels negeren. De website meldt dat de serie zich afspeelt tussen Star Trek: The Undiscovered Country en The Next Generation.

De serie zou een geheel nieuw schip krijgen dat niet de naam Enterprise draagt en een verhaal "heavily serialized" zijn. Verder wordt gezegd dat de Klingons de grote schurken zijn. Helemaal zeker is dat overigens nog niet, maar het zou kunnen dat in het eerste seizoen dit het geval is, maar niet in het tweede. BMD schrijft namelijk dat het aan anthology-reeks moet worden, waarin elk seizoen een nieuw verhaal vertelt.

De show van Fuller wordt een serie, speciaal gemaakt voor CBS All-Access, het streamingkanaal van de dienst. De gloednieuwe show introduceert volgens de synopsis nieuwe werelden en beschavingen en verkent moderne thema's.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
360-video 'Game of Thrones' intro
Series / Video/clip/featurette

360-video 'Game of Thrones' intro

Ervaar Westeros in VR.

[video_embed]1592[/video_embed]

HBO heeft een nieuwe versie van de intro van Game of Thrones vrijgegeven. Het betreft er een die je het beste kan kijken, gebruikmakend van bijvoorbeeld een Google Cardboard. De video bovenaan dit bericht is namelijk een 360-graden versie van de introductiescène van de serie, waarbij de kijker over heel Westeros en delen van Essos vliegt.

De serie gaat over tien dagen weer verder. Op 24 april gaat de aflevering The Red Woman in première, waarin Jon Snow (Kit Harington) dood is, Daenerys (Emilia Clarke) een sterke man ontmoet en Cersei (Lena Headey) haar dochter weer ziet. Naar het schijnt komen de beelden uit de trailers die we tot nu toe gezien hebben vooral uit de eerste twee afleveringen. Het lijkt er dan ook op dat de afleveringen flink wat tempo hebben.

In het nieuwe seizoen hergroeperen de overlevenden zich in alle delen van Westeros en Essos en proberen ze vooruit te bewegen. Daarmee gaan ze onvermijdelijk richting hun lotsbestemming. Bekende gezichten vormen nieuwe allianties, om zo hun overlevingskansen te vergroten. Tegelijk komen er nieuwe personages op om de machtsbalans in het oosten, westen, noorden en zuiden te verstoren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Luke Cage' moet Marvels 'The Wire' worden
Series / Nieuws

'Luke Cage' moet Marvels 'The Wire' worden

De show gaat op 30 september in première.

Marvel en Netflix maken op dit moment een aantal series. Eén daarvan wordt Luke Cage, die 30 september in première moet gaan. Scenarioschrijver Cheo Hodari Coker meldt dat de show echt een The Wire-achtige serie moet worden.

"Het is erg geraffineerd. Ik bedoel, het heeft een jaren 90 hip-hop vibe en is tegelijk erg modern. We hebben Adria Younge en Ali Shaheed Muhammed aan het werk gezet met het maken van de muziek. We hebben een boel verschillende muzikale verschijningen, maar tegelijk is er de actie van Marvel. We hebben drama. Ik wil dat dit, en ik snap dat het wat zwaar klinkt, de Wire van Marvel-televisie wordt, omdat we met veel verschillende onderwerpen te maken hebben."

De serie heeft verder een echte moderne Harlem-setting, "Ik weet niet of mensen in Harlem geweest zijn, mensen die echt in New York zijn geweest en naar 125th street gelopen en hebben gezien hoe het Apollo Theatre eruit ziet en de Cotton Club. We brengen de wereld naar ze toe," vertelde Mike Colter.

In de show neemt de krachtpatser, gespeeld door Mike Colter, zijn intrek in een appartement in Harlem. Misty Knight (Simone Missick) doet onderzoek naar hem, want er hangt een vreemd sfeertje rond Luke.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.