search
Onduidelijkheid rond vijfde seizoen 'Arrested Development'
Series / Nieuws

Onduidelijkheid rond vijfde seizoen 'Arrested Development'

De cast wil wel, maar weet ook niet of het gaat lukken.

De laatste keer dat we iets hoorden over Arrested Development, was er het bericht dat de opnames in januari of februari 2016 van start zouden gaan. Helaas mocht dat niet het geval zijn, en blijkt de toekomst van de serie redelijk onzeker. In afzonderlijke interviews werd door castleden gesproken over de opnames van het vijfde seizoen.


Tegenover The Huffington Post liet Tony Hale weten dat iedereen bereid is om terug te komen. "Ik weet zeker dat iedereen het wil maken," vertelde de acteur die Buster Bluth speelt. Maar het probleem lijkt te liggen in de plannen van de showrunners om het nieuwe seizoen met alle castleden tegelijk op te nemen. In het vierde seizoen was het bijna onmogelijk om acteurs samen in beeld te krijgen, wat tot kritiek van het publiek leidde. Dat wil men echt rechtzetten dit nieuwe seizoen.

Ook Will Arnett vertelde over het vijfde seizoen. Hij sprak met E! Online en liet weten dat er weinig vooruitgang is. "Het is moeilijk om te doen, want we hebben het er vaak over gehad, maar we weten niet of het gaat lukken," aldus Arnett. "Maar het is iets dat iedereen in theorie wel zou willen doen, maar je weet hoe het zit met theorieën!"

Toch bood Arnett een sprankeltje hoop: bedenker Mitch Hurwitz heeft "wat dingen geschreven" liet hij weten. "Alle castleden willen het doen, we hebben het leuk gehad, dus we zullen zien wat er gaat gebeuren."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen