search
Gigantische castlijst 'Twin Peaks'-reboot onthuld
Series / Nieuws

Gigantische castlijst 'Twin Peaks'-reboot onthuld

Hier kan je alleen maar enthousiast van worden.

Showtime is erop gebrand een hype te creëren rond de Twin Peaks-revival. Gisteren heeft de Amerikaanse zender een gigantische castlijst met maar liefst 217 bekende en minder bekende namen erop vrijgegeven voor de revival van David Lynch. Namen als Monica Bellucci, David Duchovny, Michael Cera, Naomi Watts, Amanda Seyfried en Jessica Szohr zijn op de lijst te vinden.


Voor de serie keren enkele bekenden terug: Kyle MacLachlan als Special Agent Dale Cooper en ook Sheryl Lee, die de overleden Laura Palmer is. Verder zien we ook Sherilyn Fenn terugkeren als Audrey Horne. Deze revival speelt zich 25 jaar na het einde van het verhaal af.

Naast eerder genoemde namen zijn ook Tom Sizemore, Jessica Szohr, Matthew Lillard, Balthazar Getty, Hailey Gates, Ernie Hudson, Ashley Judd, David Koechner en muzikanten als Eddie Vedder en Trent Reznor toegevoegd aan de cast. De reboot zal in 2017 in première gaan, hoewel we niet zeker weten met hoeveel afleveringen. Interessant is wel dat de opnames nu al afgerond zijn en dat men de hele revival opgenomen heeft als een film. Hieronder de complete castlijst.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen