search
Ezekiel naar 'The Walking Dead'?

Ezekiel naar 'The Walking Dead'?

Een casting call van AMC wijst daar wel op.

Jim Pedd

AMC's The Walking Dead krijgt later dit jaar een zevende seizoen en volgens TVLine zullen we in dat seizoen de mensen van The Kingdom leren kennen. AMC heeft een casting call voor het personage Augustus vrijgegeven, die wel heel veel lijkt op Ezekiel. Dat is de zelfbenoemde, zeer flamboyante koning van The Kingdom.


In de casting call wordt Augustus omschreven als flamboyant, slim, vriendelijk en vreemd. Niet gek dus dat die omschrijving meteen doet denken aan Ezekiel, die in de comics als voormalig dierenverzorger een tijger met de naam Shiva heeft. Als de serie de comics volgt, dan zal Jesus zijn vriend Ezekiel snel voorstellen aan Rick (Andrew Lincoln) en maken de twee plannen om de Saviors neer te halen.

Tegelijk moet er dan wraak genomen worden voor de dood van degene die doodgeknuppeld werd door Jeffrey Dean Morgans Negan. Wie het is weten we nog niet, maar als Ezekiel naar voren geschoven wordt (én een tijger krijgt), lijkt het zeer waarschijnlijk dat men ook op dit gebied de comics volgt.

Aanbevolen artikelen