Waarom vervolg Criminal Minds op zich laat wachten

De geschiedenis lijkt zich te herhalen...

Geoffrey Ketels, 28-04-2016 15:47

Fans van de serie Criminal Minds zitten reeds enige tijd te wachten op de aankondiging van het twaalfde seizoen. In principe werd deze aankondiging toch ergens in de loop van de maand april verwacht, maar nu de laatste dagen van de maand zijn ingegaan laat de titel nog steeds op zich wachten. Wordt het elfde seizoen dan misschien toch het einde van Criminal Minds?
In de praktijk staat een twaalfde seizoen van de reeks nog steeds in de planning, maar een rechtenkwestie zou alles een beetje vertragen. CM zou op moment van schrijven namelijk nog in onderhandeling zijn met ABC Studios. Deadline liet eerder uitschijnen dat beide partijen er alles aan doen om een regeling te vinden voor een twaalfde seizoen, maar er nog geen concrete overeenkomst is gesloten.

Bovenstaande zal bij de fans uiteraard wat angst opwekken, maar eigenlijk is het niets nieuws onder de zon. Het is immers de derde keer in de voorbije vier jaar dat er langer moet worden gediscussieerd vooraleer er een nieuw seizoen kan worden aangekondigd. De kans dat de aankondiging van een twaalfde seizoen binnenkort volgt is dan ook nog steeds zeer groot!

Bron: TV.com

Lees meer over: Criminal Minds, CM, serie

Populair nieuws