search
Première datums Killjoys en Dark Matter bekend
Series / Nieuws

Première datums Killjoys en Dark Matter bekend

De zomer wordt zomaar nog spannender...!

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Heb je nog geen vakantie gepland en wil je de première van het tweede seizoen van de Syfy series Dark Matter en Killjoys niet missen? In dat geval hou je begin juli maar beter vrij. Beide series zullen namelijk op vrijdag 1 juli hun tweede seizoen aanvatten.


In het tweede seizoen van Killjoys volgen we opnieuw Dutch, Johnny en D'avin. Deze keer probeert de groep om de geheimen van Khylen te ontrafelen. Of ze hier in zullen slagen kom je dus te weten vanaf 1 juli!

Eén uur na de première van het tweede seizoen van Killjoys begint ook Dark Matter aan een gloednieuw avontuur. Dark Matter is een Canadese fictie serie die is gebaseerd op de gelijknamige comics. Dark Matter vertelt het verhaal van een groep van zes mensen die plots ontwaken op een ruimteschip en er geen idee van hebben hoe ze daar zijn beland. Er zit voor de groep dan ook niets anders op dan elkaar aan te spreken met de nummers één tot zes. In het tweede seizoen van de serie ontdekt de groep meer over hun identiteit en wordt duidelijk dat ze verwikkeld zijn geraakt in een galactisch complot!

Ga jij het tweede seizoen van Killjoys of Dark Matter volgen en naar welke van beide kijk jij het meeste uit?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen