search
'Nashville' stopt na vier seizoenen

'Nashville' stopt na vier seizoenen

De serie had ook twee jaar lang een grote rol van Michiel Huisman.

Michelle Iwema

De serie Nashville stopt ermee na vier seizoenen. De serie wordt door ABC niet verlengd met een vijfde seizoen. Reden hiervoor waren de tegenvallende kijkcijfers.


De serie draaide om twee zangeressen, die met elkaar op tournee moeten. Rayna Jaymes is de Queen of Country. Alleen verkopen haar albums niet meer zo goed en trekt ze geen volle zalen. Daarom moet ze touren met opkomende country zangeres Juliette Barnes.

Verder volg je de opkomst van het zangeresje Scarlett en de vele liefdesperikelen van deze drie vrouwen. Zo had Rayna vroeger een relatie met haar gitarist Deacon, iets waar over de loop van de seizoenen veel geheimen over uitkomen.

Ook Michiel Huisman was twee jaar lang te zien in een grote rol. Hij speelde een muziek producent, die Rayna aan een nieuwe sound helpt. Hoewel de verhaallijnen altijd erg melodramatisch waren, was de muziek vanaf de eerste aflevering geweldig en was Nashville echt een serie die je kon bingen. Wie deze serie nog niet heeft gezien, kan terecht op Netflix waar alle seizoenen binnen hun aanbod te vinden zijn.

Vinden jullie het jammer dat Nashville] ermee stopt?

Aanbevolen artikelen