search
Kevin Smith maakt tv-serie gebaseerd op cultfilm 'Buckaroo Banzai'
Series / Nieuws

Kevin Smith maakt tv-serie gebaseerd op cultfilm 'Buckaroo Banzai'

Peter Weller en John Lithgow speelden de hoofdrollen in de vreemde film



Regisseur Kevin Smith liet tijdens een recent interview weten dat het succes van de door hem geregisseerde aflevering van The CW's The Flash (die vorige week werd uitgezonden) ervoor heeft gezorgd dat Hollywood verschillende series aan hem heeft aangeboden. Een van deze projecten is een serie gebaseerd op cultfilm The Adventures of Buckaroo Banzai Across the Eighth Dimension uit 1984, en laat Smith nu net een gigantische fan zijn van deze film. Tijdens zijn laatste podcast liet Smith het volgende kwijt over zijn idee voor de serie:

''De gehele eerste film kun je in het eerste seizoen stoppen, en in het tweede seizoen kun je echt aan het vervolg beginnen waar we allemaal over dromen; Buckaroo Banzai Against the World Crime League.''

MGM reageerde blijkbaar enthousiast op Smiths ideeën voor de serie, want er zou volgens de regisseur een deal zijn gesloten. Smith gaf verder aan dat hij in gesprek zal gaan met Earl Mac Rauch, de scenarist van de film, en dat hij graag zoveel mogelijk acteurs uit de film in de serie wil hebben. Deze keer wil hij echter hoofdrolspelers Peter Weller en John Lithgow zien als schurken.

Bekijk hierboven een trailer van de Buckaroo Banzai-film!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen