search
Iconisch personage checkt in bij 'Bates Motel'
Series / Nieuws

Iconisch personage checkt in bij 'Bates Motel'

Seizoen 5 van de serie vormt waarschijnlijk de afsluiter.

Michelle Iwema
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Bates Motel loopt al vier seizoenen en beleefde afgelopen maandag de seizoenfinale op A&E. Maar de gast waar Psycho om draait (waar de serie weer op is gebaseerd) heeft nog niet ingecheckt bij Norman Bates.

Maar dat gaat veranderen in seizoen 5, want dan zal Marion Crane (in de Hitchcock- film gespeeld door Janet Leigh) eindelijk een bezoek brengen aan het motel. In welke aflevering de introductie van het personage plaats vindt, is nog niet bekend.

Een personage dat we niet meer levend zullen zien in het motel is Norma Louise Bates, de moeder van Norman. Maar dat betekent geen afscheid van actrice Vera Farmiga, die Norma speelt in de serie. Zij zal als onderdeel van Normans psychotische gedachten nog aanwezig zijn.

A&E, dat de serie uitzendt, moet nog officieel laten weten dat dit vijfde seizoen het laatste wordt. Volgens de showrunners zou dit het geval zijn evenals de producenten. Maar ook al komt de serie nu eindelijk in de periode in het leven van Bates, dat we kennen uit de film, betekent het niet dat het laatste seizoen een lange versie van Psycho wordt.

"Wij willen dat het laatste seizoen ons de kans geeft om onze versie van Psycho neer te zetten," aldus producent Carlton Cuse. "We willen sommige van de gebeurtenissen uit de film introduceren, maar het zou saai zijn om Psycho stap voor stap na te maken."


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen