search
Plotdetails 'Luke Cage' onthuld
Series / Nieuws

Plotdetails 'Luke Cage' onthuld

En wie is de schurk?

Marvel en Netflix timmeren hard aan hun gedeelde universum. De eerstvolgende serie die we te zien krijgen heet Luke Cage, waarin acteur Mike Colter de titelrol speelt. Tegenover Entertainment Weekly onthulde hij wat plotdetails van zijn serie. Specifiek ging hij in op de slechterik.


"Er zijn politici en dan plotseling schimmige personages die aan de andere kant van de wet werken," begon Colter. "Wie doet wat? Dat mag ik niet zeggen, maar het wordt een situatie waarin veel mensen Harlem willen helpen en denken dat ze het beste met Harlem voor hebben, maar uiteindelijk kan het zo zijn dat ze desondanks vooral opkomen voor hun eigen belangen of gewoon erg kortzichtig zijn. Dus soms beschadigen ze de gemeenschap."

"Dus hier komt Luke binnen, want Luke is een man die wil luisteren en observeren en hoort wat mensen hem vertellen. Hij is een erg slimme kerel, die begrijpt dat sommige mensen niet het beste met de rest voor hebben en dat sommige mensen echt foute dingen kunnen doen, dat levens verloren kunnen raken. Helaas is hij de enige die kan helpen, want soms doen de regelgevers niet wat ze zouden moeten doen, doordat ze onwetend zijn of gewoon corrupt. Dus zonder teveel details te geven: Luke Cage zal op moeten staan en de man zijn die het regelt."

Het eerste seizoen van Luke Cage gaat op 30 september in première.

Aanbevolen artikelen