Poll: Wie moet een Marvel/Netflix-serie krijgen?

Blade, Moon Knight of toch liever Ghost Rider?

Jim Pedd, 19-05-2016 15:50

Eerder vandaag was er een gerucht rond Marvel en Netflix. De streamingzender werkt op dit moment aan een hele reeks series rond Marvel-helden: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en crossover The Defenders. Daarnaast werd er recent een spin-off aangekondigd rond The Punisher. Dat die serie er kan komen maakt duidelijk dat Marvel en Netflix tevreden zijn over hun samenwerking.
Wellicht komt daaruit het gerucht van eerder vandaag voort dat er meerdere andere series op komst zijn. Er zouden series komen rond Blade, Moon Knight en Ghost Rider. Zolang er niets zeker is, kunnen we natuurlijk alleen maar speculeren en dus vragen we jullie precies dat te doen. Wie verdient volgens jullie het meest een eigen serie? Je kan hieronder kiezen uit Blade, Moon Knight en Ghost Rider.

BLADE is de vampierjager die vroeger gespeeld werd door Wesley Snipes. Er verschenen drie films rond het personage en Snipes liet interviews weten graag terug te keren. Wie weet dat de mens/vampier hybride de jacht weer mag openen.

MOON KNIGHT wordt vooral omschreven als Marvels Bruce Wayne. Hij is een huurling die bovennatuurlijke krachten krijgt als hij opnieuw tot leven gewerkt wordt door de Egyptische god van de maan, Khonsu. Hij is sterk, heeft een groot uithoudingsvermogen en sterke reflexen.

GHOST RIDER is tot slot het alter ego van Johnny Blaze. Hij is een stuntrijder die op een dag zijn ziel verkoopt aan de duivel en daarom bezeten wordt door een demon en daardoor superkrachten verkrijgt. Hij werd al eens gespeeld in twee films, door Nicolas Cage.Lees meer over: poll, marvel, netflix, ghost rider, blade, moon knight

Populair nieuws