Eerste beelden laatste seizoen 'Mad Men'

Eerste beelden laatste seizoen Mad Men

En showrunner Matthew Weiner over de laatste afleveringen.

Jim Pedd, 13 maart 2014 om 09:32

Na een poster en teaser, zijn nu ook de eerste beelden van het laatste seizoen van AMC-hitserie Mad Men vrijgegeven. De foto’s ogen vrij gewoon. We zien Don Draper (Jon Hamm) terwijl hij op het vliegveld is, en terwijl hij in een vliegveld zit. Verder zien we naast hem Megan (Jessica Paré), Peggy (Elisabeth Moss) en Roger (John Slattery).
Naast die foto’s hebben we nog wat korte statements van showrunner Matthew Weiner. Volgens hem hoeven we niets achter de foto’s te zoeken, in tegenstelling tot eerdere keren. ”We kozen voor het vliegveld omdat er geen glamour in een vliegveld zit. En in reizen in het algemeen.”

Het doel is vooral om ”iedereen eraan te herinneren wie er allemaal zijn, en ons haar, de make-up, kostuums, cinematografie en cast te laten zien, op een manier waardoor je zin krijgt in de nieuwe afleveringen.”

Verder wilde Weiner een beetje ingaan op het laatste seizoen. ”Veel van wat er in de eerste zeven afleveringen opgezet wordt, komt volledig tot uiting in de laatste zeven. Maar ditmaal zijn de verhalen wat strakker en de eerste zeven afleveringen hebben een eigen verhaallijn.”

Net als Breaking Bad wordt dit laatste seizoen van de serie in twee delen uitgezonden. De eerste zeven afleveringen gaan deze lente in première en volgend jaar krijgen we de andere zeven afleveringen te zien. Die afleveringen zijn overigens wel al opgenomen, in tegenstelling tot Breaking Bad.Bron: Slashfilm

Lees meer over: mad men, jon hamm, jessica pare, john slattery, matthew weiner

Informatie over de serie: Mad Men

Populair nieuws