search

Ons nieuws van donderdag 13 maart 2014

History kondigt indrukwekkende cast aan voor 'Texas Rising'
Series / Nieuws

History kondigt indrukwekkende cast aan voor 'Texas Rising'

O.a. Bill Paxton, Brendan Fraser en Ray Liotta zullen in de western-serie te zien zijn.

History heeft een acht uur durende televisieserie genaamd Texas Rising aangekondigd. De serie, die geproduceerd zal worden door Leslie Greif (Hatfields & McCoys) zal van start gaan in 2015, en gaat over de Texas-revolutie tegen Mexico en de oorsprong van de legendarische Texas Rangers. De Oscar-genomineerde regisseur Roland Joffé (The Killing Fields) zal de regie van de serie voor zijn rekening nemen. Daarnaast heeft History een indrukwekkende cast weten samen te stellen, die bestaat uit:

· Bill Paxton als Sam Houston, de 'vader' van Texas.
· Brendan Fraser als Billy Anderson, een Texas Ranger die een nauw verbonden is met de Comanche Indianen.
· Ray Liotta als Lorca, een overlevende van de Alamo, die uit is op wraak..
· Jeffrey Dean Morgan als 'Deaf' Smith, een dove, doorgewinterde Texas Ranger.
· Thomas Jane als James Wykoff, een Texaan die midden in vijandig Indiaans gebied woont.
· Olivier Martinez als President Generaal Antonio Lopez de Santa Anna, de tyrannieke dictator van Mexico.
· Chad Michael Murray als Mirabeau Lamar, een Texaanse soldaat die een belangrijke rol speelde tijdens de slag om San Jacinto..
· Michael Rapaport als sergeant.Ephraim Knowles
· Max Thieriot als Jack Hays, een vrijwillige vrijheidsstrijder die de jongste Texas Ranger zou worden.

Meer castleden worden de komende weken aangekondigd.

De plot van de serie luidt als volgt:

In 1836, toen het gebied ten westen van de Mississippi werd beschouwd als het Wilde Westen, was Texas een regelrechte hel op aarde. De Texanen werden verpletterd door de Mexicaanse armada's en daarbij ook aangevallen door de Comanche's; niemand was veilig. Het was echter ook een tijd waarin mensen hun moed lieten zien en bereid waren te sterven om het op te nemen tegen de tirannieke Mexicaanse generaal Santa Anna.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto's 'Flash' kostuum in actie
Series / Foto's

Foto's 'Flash' kostuum in actie

Dat is wel wat anders dan de gelikte indrukken die we eerder kregen.

We hebben al twee indrukken van het kostuum van Grant Gustins Flash gekregen. Nu is er een stel nieuwe foto's uitgelekt van de set van de serie, waarop we Gustin zien rondrennen en springen. Dat geeft een iets minder gelikte indruk van het pak van het personage.

De serie wordt gelanceerd als spin-off van Arrow, waarin Gustin tweemaal te zien was. Zijn eigen serie is bedacht door Greg Berlanti en Andrew Kreisberg, die samen met Geoff Johns het scenario voor de pilot schreven. Als die pilot uiteindelijk wordt goedgekeurd, mogen we verwachten dat de serie opgepikt wordt voor een volledig eerste seizoen.

Hieronder de foto's. Rest ons de vraag: wat vinden jullie ervan?







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden laatste seizoen 'Mad Men'
Series / Foto's

Eerste beelden laatste seizoen 'Mad Men'

En showrunner Matthew Weiner over de laatste afleveringen.

Na een poster en teaser, zijn nu ook de eerste beelden van het laatste seizoen van AMC-hitserie Mad Men vrijgegeven. De foto's ogen vrij gewoon. We zien Don Draper (Jon Hamm) terwijl hij op het vliegveld is, en terwijl hij in een vliegveld zit. Verder zien we naast hem Megan (Jessica Paré), Peggy (Elisabeth Moss) en Roger (John Slattery).

Naast die foto's hebben we nog wat korte statements van showrunner Matthew Weiner. Volgens hem hoeven we niets achter de foto's te zoeken, in tegenstelling tot eerdere keren. "We kozen voor het vliegveld omdat er geen glamour in een vliegveld zit. En in reizen in het algemeen."

Het doel is vooral om "iedereen eraan te herinneren wie er allemaal zijn, en ons haar, de make-up, kostuums, cinematografie en cast te laten zien, op een manier waardoor je zin krijgt in de nieuwe afleveringen."

Verder wilde Weiner een beetje ingaan op het laatste seizoen. "Veel van wat er in de eerste zeven afleveringen opgezet wordt, komt volledig tot uiting in de laatste zeven. Maar ditmaal zijn de verhalen wat strakker en de eerste zeven afleveringen hebben een eigen verhaallijn."

Net als Breaking Bad wordt dit laatste seizoen van de serie in twee delen uitgezonden. De eerste zeven afleveringen gaan deze lente in première en volgend jaar krijgen we de andere zeven afleveringen te zien. Die afleveringen zijn overigens wel al opgenomen, in tegenstelling tot Breaking Bad.






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
KRO-serie ''t Schaep' krijgt vijfde seizoen
Series / Nieuws

KRO-serie ''t Schaep' krijgt vijfde seizoen

Met als titel: 't Zingkende Schaep.

De KRO heeft bekend gemaakt een vijfde seizoen te maken van de succesvolle serie 't Schaep. In dit vijfde seizoen, 't Zingkende Schaep, is het Nederlandse water het toneel voor de avonturen van de beroemde vriendengroep. Ze reizen over de Nederlandse rivieren en zingen ondertussen een hele berg bekende Nederlandse liederen.

Iedereen die tot nu toe in de serie speelde keert terug, waaronder Pierre Bokma, Loes Luca, Marc-Marie Huijbregts en Georgina Verbaan. Ook Carry Tefsen staat opmerkelijk genoeg op de lijst. Haar personage overleed in 't seizoen van 2011, maar keerde later terug als geest. Op welke manier ze ditmaal terugkeert is nog niet zeker.

Alle seizoenen van de KRO-serie waren succesvol. Wekelijks keken zo'n 1,8 miljoen mensen naar de avonturen van de bijzondere vriendengroep. Seizoen vijf gaat pas volgend jaar, in 2015, in première. De opnames vinden deze zomer plaats.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory' gaat nog zeker drie jaar door
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory' gaat nog zeker drie jaar door

Sheldon Cooper & co. zijn nog tot zeker 2017 op tv te zien.

CBS heeft aangekondigd dat hun populaire comedy-serie The Big Bang Theory drie jaar wordt verlengd. De serie is de meest gekeken comedy-serie van het moment en zal nog zeker doorgaan tot het seizoen van 2016-2017.

''Comedy is een groot deel van onze programmering, en The Big Bang Theory is de grootste comedy-show op tv'', aldus Nina Tassler, voorzitter van CBS Entertainment. ''Deze deal versterkt onze netwerkpositie voor de komende seizoenen en is een nieuw hoofdstuk in de fantastische werkrelatie die CBS heeft met Warner Bros. Television op het gebied van comedy. We zijn er trots op om elke week te kunnen werken met grote talenten als Chuck Lorre, Steve Molaro en hun geweldige cast''

De hoofdrollen in The Big Bang Theory zijn weggelegd voor Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco-Sweeting, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik en Melissa Rauch. Chuck Lorre, Steve Molaro en Bill Prady zijn de uitvoerende producenten. De serie wordt gemaakt door Chuck Lorre Productions, Inc., in samenwerking met Warner Bros. Television. Chuck Lorre en Bill Prady zijn ook de bedenkers van de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.