HBO's 'Westworld' in oktober van start

HBO's Westworld in oktober van start

Ein-de-lijk komt de serie er.

Jim Pedd, 27 mei 2016 om 14:14

Het heeft even geduurd, maar HBO heeft dan eindelijk onthuld wanneer Westworld in première gaat. De serie, die eigenlijk al eerder dit jaar zou gaan draaien, werd wegens problemen met de scenario’s uitgesteld. Nu is men er wel zeker van wanneer deze klaar zal zijn: in de herfst.
Een exacte datum is er niet, maar HBO geeft wel aan dat de serie in oktober zal beginnen. De serie krijgt tien afleveringen van elk een uur en moet een ”duistere odyssee rond de opkomst van kunstmatige intelligentie en de evolutie van de zonde zijn.” Het geheel speelt zich af op het ”kruispunt van de nabije toekomst en een voorgesteld verleden en verkent een wereld waar in elke menselijke behoefte, hoe nobel of slecht ook, voorzien wordt.”

De gigantische cast bestaat uit sterren als Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Anthony Hopkins en Jeffrey Wright. Hieronder kan je de aankondiging bekijken zoals HBO ‘m op Twitter zette.Lees meer over: Westworld, hbo, lili simmons, ed harris, evan rachel wood, james marsen, anthony hopkins, jeffrey wright

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws