Derde seizoen 'The Flash' wordt "anders"

Derde seizoen The Flash wordt anders

De verhaallijn 'Flashpoint' komt mogelijk centraal te staan.

Jim Pedd, 31 mei 2016 om 13:42

Nu het tweede seizoen van The CWs The Flash afgerond is, kunnen we vooruit gaan kijken. Volgens acteur Carlos Valdes, die de rol van metamens Cisco Ramon speelt, gaat het er een stuk anders uitzien. Hij vertelde dit tijdens een panel van de MegaCon.
”Alles wat ik je kan vertellen is dat de zaken er anders uit gaan zien, veel anders. Niet op een slechte manier, ik denk namelijk dat het heel spannend wordt. Maar dat verschil met eerdere seizoenen gaat Barry’s pad sturen dit seizoen en ik denk dat mensen dat erg gaan waarderen,” aldus Valdes.

Het lijkt er verder op dat de Flashpoint-verhaallijn een rol gaat spelen in het derde seizoen. Hierin ontwaakt Barry (Grant Gustin) in een andere tijdlijn, waar hij geen superkrachten heeft en de wereld gevuld is met de gemene tegenhangers van DC-helden. Dat ontstond allemaal omdat Barry terug in de tijd reisde om zijn moeder te redden.

Volgens Valdes bestaat er een ”goede kans op een Flashpoint paradox. Sommige mensen hebben hun twijfels geuit, zoals: ‘Waarom gaan we daarheen?’ En andere mensen vinden het fantastisch. Ik kan je zeggen dat, waar we ook heen gaan, het uniek en anders wordt. Het gaat de oorspronkelijke chronologie eren en de oorspronkelijke verhalen maar geeft ook een nieuwe wending daaraan.”

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, Carlos Valdes, Flashpoint, Verhaal, Barry Allen, DC Comics, The CW, Grant Gustin

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws