Missy terug in 10e seizoen 'Doctor Who'

De schurk van Michelle Gomez mag de Doctor nog eens tegenwerken!

Jim Pedd, 31-05-2016 11:33

Het duurt nog tot 2017 voordat er een nieuwe reeks van BBC's Doctor Who volgt, dus tot die tijd moeten we het doen met kleine snippers nieuws. Nu kunnen we bijvoorbeeld bevestigen dat actrice Michelle Gomez voor een derde reeks terugkeert als Missy.
De actrice verscheen voor het eerst in het achtste seizoen als een vrouwelijke incarnatie van de slechterik The Master en was ook in het negende seizoen weer te zien. Ook in de tiende reeks mag ze het Peter Capaldi's Doctor Who moeilijk maken.

Overigens heeft laatstgenoemde enkel voor dat tiende seizoen getekend nog. Hij weet nog niet of hij terug wil keren voor het elfde seizoen van de serie. Komend seizoen, het tiende, moet in de lente van 2017 te zien zijn en is het laatste van showrunner Steven Moffat.

Daarna neemt schrijver Chris Chibnall het stokje van hem over. Naar verluidt wil de BBC graag nog enige continuïteit creëren door Capaldi minstens in die eerste reeks van Chibnall te laten spelen. Of de acteur er warm voor loopt is een andere vraag.

Lees meer over: Doctor Who, BBC, Missy, Michelle Gomez, Peter Capaldi, Doctor, Chris Chibnall, Steven Moffat

Populair nieuws