search
Alyson Hannigan & Megan Hilty naar 'First Wives Club'
Series / Nieuws

Alyson Hannigan & Megan Hilty naar 'First Wives Club'

De actrices gaan spelen in een remake van de populaire filmversie.

First Wives Club was een enorm succes toen deze in 1996 uitkwam. Nu is TV Land bezig een tv- serie te ontwikkelen, gebaseerd op deze film. Alyson Hannigan en Megan Hilty hebben in ieder geval een hoofdrol bemachtigd en zullen te zien zijn in de pilot.

Hannigan en Hilty zullen twee van de drie hoofdrollen vertolken. Wie de derde actrice wordt om met hen te spelen, is nog niet bekend. In de film bestond het trio actrices uit Bette Midler, Goldie Hawn en Diane Keaton. Hannigan gaat de rol spelen van Maggie, een Engelse professor wiens huwelijk zijn beste tijd heeft gehad. Ze gaat bij haar man weg om een nieuw leven te beginnen.

Hilty speelt Kim, iemand die ooit een succesvol actrice was maar nu te oud wordt gevonden door Hollywood. Zij is aanhankelijk en veeleisend en altijd bezig met haar uiterlijk. Ze heeft de hoop op een comeback niet opgegeven, zelfs als ze nu enkel in aanmerking komt voor afgezaagde reclames in plaats van rollen met inhoud.

Voor de pilot was al groen licht gegeven, maar nu de actrices voor de rol hebben getekend zal er waarschijnlijk een vol seizoen besteld worden. Wanneer de serie opgenomen gaat worden, is nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen