search

Ons nieuws van maandag 6 juni 2016

Seizoen 3 van Outlander komt vroeger dan verwacht
Series / Nieuws

Seizoen 3 van Outlander komt vroeger dan verwacht

En er wordt gedacht aan een mogelijke spin-off...!

Geoffrey Ketels

Enkele dagen geleden hebben we hier op Serietotaal reeds gemeld dat Outlander twee nieuwe seizoenen krijgt en nu is er terug goed nieuws voor de fans.

Bij monde van Matt Roberts (producer en schrijver van de serie) werd er tegenover The Hollywood Reporter aangegeven dat het eerste vervolg van de reeks niet lang op zich zal laten wachten. "Outlander is een beest van een serie om te maken. Mochten we een normale pauze inlassen, dan zouden we reeds achterliggen. Fans van de serie zullen dan ook vroeger dan ze verwachten opnieuw een duik kunnen nemen in de wondere wereld van Outlander".

Niet alleen komt het vervolg er dus waarschijnlijk sneller aan dan verwacht, daarnaast zou er ook reeds nagedacht worden over een mogelijke Lord John spin-off. Hoewel hierover nog niets concreets bekend is, is het niet de eerste keer dat het productieteam in die richting zou denken. Mogelijks hebben de Outlander fans in de toekomst dus nog iets extra om naar uit te kijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Promo 'Game of Thrones' aflevering 8
Series / Trailer

Promo 'Game of Thrones' aflevering 8

Wat staat ons te wachten?



De zevende aflevering is alweer uitgezonden; op naar episode acht van HBO's Game of Thrones. Hierboven zie je een eerste promo voor de aflevering die de titel 'No one' meekrijgt en is geregisseerd door Mark Mylod.

In de nieuwe aflevering krijgen we onder meer te zien wie zijn kop moet rollen. Ook zien we hoe het Arya (Maisie Williams) vergaat, zien we waarschijnlijk een confrontatie tussen Brienne en Jaime en komt de Mountain in actie. Een officiële synopsis voor 'No one' is overigens nog niet beschikbaar.

Deze achtste aflevering wordt op 12 juni uitgezonden in de States en een dag later op HBO Nederland. De negende en tiende afleveringen volgen uiteraard in de weken daarna. Deze dragen naar verluidt de titels 'Battle of Bastards' en 'The Winds of Winter.'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Monica Bellucci speelt gastrol in 'Mozart in the Jungle'
Series / Nieuws

Monica Bellucci speelt gastrol in 'Mozart in the Jungle'

Italiaanse actrice gaat een operadiva spelen.

Mozart in the Jungle komt met een derde seizoen en een van de gastrollen, is van Monica Bellucci. De Italiaanse actrice gaat Alessandra spelen, een iconische operadiva die met Rodrigo moet samenwerken.

In seizoen 1 van deze serie (die bij ons op HBO te zien is) maakten we kennis met de jonge, net aangestelde maestro Rodrigo. Hij gooit het roer volledig om en stuurt het New Yorkse orkest een compleet nieuwe richting in. Zijn opmerkelijke visie valt alleen niet bij iedereen in de smaak. In het derde seizoen gaat Rodrigo op een tour door Europa met zijn orkest. Uiteraard is er achter de schermen ontzettend veel drama.

De rol van Rodrigo wordt gespeeld door Gael Garcí­a Bernal, die daarvoor een Golden Globe kreeg. Zijn personage is gebaseerd op is gebaseerd op dirigent Gustavo Dudamel, een flamboyante Venezuelaanse dirigent die tot de beste van de wereld behoort.

De opnames van het derde seizoen gaan volgende maand van start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alyson Hannigan & Megan Hilty naar 'First Wives Club'
Series / Nieuws

Alyson Hannigan & Megan Hilty naar 'First Wives Club'

De actrices gaan spelen in een remake van de populaire filmversie.

First Wives Club was een enorm succes toen deze in 1996 uitkwam. Nu is TV Land bezig een tv- serie te ontwikkelen, gebaseerd op deze film. Alyson Hannigan en Megan Hilty hebben in ieder geval een hoofdrol bemachtigd en zullen te zien zijn in de pilot.

Hannigan en Hilty zullen twee van de drie hoofdrollen vertolken. Wie de derde actrice wordt om met hen te spelen, is nog niet bekend. In de film bestond het trio actrices uit Bette Midler, Goldie Hawn en Diane Keaton. Hannigan gaat de rol spelen van Maggie, een Engelse professor wiens huwelijk zijn beste tijd heeft gehad. Ze gaat bij haar man weg om een nieuw leven te beginnen.

Hilty speelt Kim, iemand die ooit een succesvol actrice was maar nu te oud wordt gevonden door Hollywood. Zij is aanhankelijk en veeleisend en altijd bezig met haar uiterlijk. Ze heeft de hoop op een comeback niet opgegeven, zelfs als ze nu enkel in aanmerking komt voor afgezaagde reclames in plaats van rollen met inhoud.

Voor de pilot was al groen licht gegeven, maar nu de actrices voor de rol hebben getekend zal er waarschijnlijk een vol seizoen besteld worden. Wanneer de serie opgenomen gaat worden, is nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.