'Marseille' krijgt een tweede seizoen

'Marseille' krijgt een tweede seizoen

De Franse 'House of Cards' bleek een hit bij de Netflix- kijkers.

Michelle Iwema, 7 juni 2016 om 17:38

De eerste Franse Netflix Original serie Marseille krijgt een tweede seizoen. Het eerste seizoen met Gerard Depardieu in de hoofdrol werd op donderdag 5 mei exclusief en wereldwijd op Netflix beschikbaar gesteld.
Depardieu speelt Robert Taro, die al 25 jaar de burgemeester van de Franse stad Marseille. De komende verkiezingen zetten hem tegenover de man die hij had uitgekozen als zijn opvolger. Beide mannen gaan alles in de strijd gooien om de stemmen van de kiezers voor zich te winnen. Wanneer er bij twee politieke tegenstanders werkelijk niets in de weg staat om hun doel te bereiken, is de hele stad daar het slachtoffer van. Benoit Magimel speelt de jonge politieke opponent van Depardieu.

De serie werd ook wel de Franse House of Cards genoemd, vanwege de politieke achtergrond vol intriges waartegen het zich afspeelt. Het eerste seizoen bestond uit acht afleveringen. Uit hoeveel het tweede zal bestaan, is nog niet bekend gemaakt.

Wat vonden jullie van Marseille en kijken jullie uit naar een tweede seizoen?

Bron: Variety

Lees meer over: Marseille, Netflix, Benoit Magimel, House of Cards, aanbod Netflix, nieuwe serie Netflix, Gerard Depardieu

Populair nieuws