search

Ons nieuws van dinsdag 7 juni 2016

'Marseille' krijgt een tweede seizoen
Series / Nieuws

'Marseille' krijgt een tweede seizoen

De Franse 'House of Cards' bleek een hit bij de Netflix- kijkers.

De eerste Franse Netflix Original serie Marseille krijgt een tweede seizoen. Het eerste seizoen met Gerard Depardieu in de hoofdrol werd op donderdag 5 mei exclusief en wereldwijd op Netflix beschikbaar gesteld.

Depardieu speelt Robert Taro, die al 25 jaar de burgemeester van de Franse stad Marseille. De komende verkiezingen zetten hem tegenover de man die hij had uitgekozen als zijn opvolger. Beide mannen gaan alles in de strijd gooien om de stemmen van de kiezers voor zich te winnen. Wanneer er bij twee politieke tegenstanders werkelijk niets in de weg staat om hun doel te bereiken, is de hele stad daar het slachtoffer van. Benoit Magimel speelt de jonge politieke opponent van Depardieu.

De serie werd ook wel de Franse House of Cards genoemd, vanwege de politieke achtergrond vol intriges waartegen het zich afspeelt. Het eerste seizoen bestond uit acht afleveringen. Uit hoeveel het tweede zal bestaan, is nog niet bekend gemaakt.

Wat vonden jullie van Marseille en kijken jullie uit naar een tweede seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Superman in tweede seizoen 'Supergirl'!
Series / Nieuws

Superman in tweede seizoen 'Supergirl'!

De grote neef schiet te hulp.

Nog dit jaar gaat alweer het tweede seizoen van de DC-superheldenserie Supergirl van start. Het eerste seizoen werd nog uitgezonden door CBS, maar nu is het The CW die de succesvolle serie overneemt. Een opvallend detail: we krijgen haar grote neef Superman te zien!

"Greg Berlanti, Ali Adler en ik zijn bijzonder opgetogen om Clark Kent en zijn iets bekendere alter ego te verwelkomen in de wereld van Supergirl," aldus uitvoerend producent Andrew Kreisberg. "Superman zal in de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen te zien zijn en we zijn erg benieuwd wie nu de rode cape draagt!"

In het eerste seizoen was Superman al enigszins aanwezig. Zo had hij online contact met zijn nichtje Kara Zor-El / Kara Danvers (Melissa Benoist) en hij is zelfs te zien in de openingscredits van de serie. Ook duikt een jonge versie van Kal El op.

Supergirl keert in de herfst terug op The CW.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Danny McBride en Walton Goggins in trailer en featurette 'Vice Principals'
Series / Nieuws

Danny McBride en Walton Goggins in trailer en featurette 'Vice Principals'

Met een cameo van niemand minder dan Bill Murray!

HBO heeft een nieuwe trailer en featurette van de nieuwe comedy-serie Vice Principals vrijgegeven. Je kunt de beelden (inclusief een cameo van niemand minder dan Bill Murray) hieronder bekijken!

Vice Principals is een creatie van Danny McBride en Jody Hill () en is een donkere comedy-serie over een middelbare school en de twee mensen die de school bijna runnen, namelijk de onderdirecteuren. McBride speelt Neal Gamby, een gescheiden onderdirecteur die zich bezighoudt met de discipline op zijn school. Walton Goggins speelt op zijn beurt de rol van Lee Russell, de onderdirecteur die verantwoordelijk is voor het curriculum en daarnaast Gamby's grootste rivaal in de serie.

Naast McBride en Goggins zijn er in Vice Principals ook rollen weggelegd voor acteurs zoals Georgia King, Busy Philipps, Shea Whigham, Kimberly Hebert Gregory en Sheaun McKinney. HBO zendt de eerste aflevering van Vice Principals uit op 17 juli a.s. De serie moet in totaal 18 afleveringen (verspreid over twee seizoenen) in beslag nemen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.