search
Twee laatste Game of Thrones afleveringen worden extra lang
Series / Nieuws

Twee laatste Game of Thrones afleveringen worden extra lang

HBO gaat enkele kortere afleveringen compenseren

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Goed nieuws voor de fans van Game of Thrones. HBO heeft namelijk bekend gemaakt dat de laatste twee afleveringen van het zesde seizoen extra lang worden. De negende aflevering genaamd "Battle of the Bastards" zal zo'n 60 minuten duren. De aflevering zal zoals de naam reeds laat vermoeden in het teken staan van de oorlog tussen Jon Snow en Ramsay Bolton. Snow marcheert immers richting Winterfell om het terug te claimen van Bolton die de Stark basis eerder heeft veroverd op Theon Greyjoy.


Het kan echter nog beter. Voor de seizoensfinale kan je maar beter een beetje extra tijd vrijmaken. Deze zal namelijk een slordige 69 minuten in beslag nemen. Dit zorgt er voor dat het de langste episode ooit wordt uit het bestaan van de reeks. De finale aflevering van het zesde seizoen krijgt de titel "The Winds of Winter".

Hoelang vind jij dat een gemiddelde Game of Thrones aflevering moet duren? Kijk jij bovendien ook al uit naar de seizoensfinale? Wij zijn alvast razend benieuwd welke plotwendingen en actievolle momenten deze voorlopig laatste aflevering zal bevatten!

Aanbevolen artikelen