search
'Doctor Who' cast nieuwe slechterik
Series / Nieuws

'Doctor Who' cast nieuwe slechterik

Keeley Hawes krijgt een rol in het achtste seizoen.


Er is weer een nieuw personage toegevoegd aan de cast van de Britse serie Doctor Who. Het betreft Keeley Hawes, die de rol van Ms. Delphox speelt. Dat personage wordt omschreven als een "machtig karakter dat niet van deze wereld is, en een duister geheim met zich meedraagt."

Een officiële foto van Hawes als Ms. Delphox is er ook al, die kun je hierboven bekijken. Klik op de afbeelding voor een vergroting. We zullen de mysterieuze Ms. Delphox ontmoeten tijdens een van de vele reizen van de twaalfde Doctor (Peter Capaldi) en zijn reisgenoot Clara Oswald (Jenna Coleman). De aflevering is geschreven door Steve Thompson en zal geregisseerd worden door Douglas Mackinnon.

Over haar rol had Hawes het volgende te zeggen: "Ik ben blij me bij Doctor Who te mogen voegen en met dit geweldige team samen te mogen werken. Ms. Delphox is een geweldig personage en iemand die ik met veel plezier gespeeld heb."

Verder had Steve Moffat ook nog wat te vertellen: "Iedereen die Jed Mercurio's fantastische serie 'Line of Duty' gezien heeft, weet dat Keeley Hawes een fantastisch jaar heeft. En dat wordt nu nog beter met haar rol als gemene bankier in Doctor Who."

Wanneer de eerste aflevering van seizoen 8 in première gaat is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen