'Nashville´ krijgt toch een nieuw seizoen

'Nashville´ krijgt toch een nieuw seizoen

Zender CMT gaat het vijfde seizoen van de muzikale show uitzenden.

Michelle Iwema, 11 juni 2016 om 15:06

Zender ABC kondigde laatst aan, dat het geen brood meer zag in de serie Nashville. Maar er komt een vijfde seizoen van de Amerikaanse muzikale televisieserie. Zender CMT maakte bekend deze show uit te gaan zenden.
Volgens Deadline zal het nieuwe seizoen uit 22 afleveringen bestaan, maar data om te filmen en wanneer deze te zien zullen zijn, is nog niet bekend gemaakt. Het is ook nog niet duidelijk, welke acteurs er te zien zullen zijn. Met de overstap zou het immers misschien nodig zijn om het budget onder de loep te nemen. Het is hierdoor mogelijk dat sommige acteurs die nu een hoofdrol hebben, minder prominente verhaallijnen krijgen zodat ze niet in elke aflevering hoeven te zitten.

De serie draaide om twee zangeressen, die met elkaar op tournee moeten. Rayna Jaymes is de Queen of Country. Alleen verkopen haar albums niet meer zo goed en trekt ze geen volle zalen. Daarom moet ze touren met opkomende country zangeres Juliette Barnes. Verder volg je de opkomst van het zangeresje Scarlett en de vele liefdesperikelen van deze drie vrouwen. Zo had Rayna vroeger een relatie met haar gitarist Deacon, iets waar over de loop van de seizoenen veel geheimen over uitkomen. Michiel Huisman was van 2012 tot 2014 te zien in de serie als muziekproducent.


Bron: Deadline

Lees meer over: Nashville, Juliette Barnes, Michiel Huisman, CMT, Nashville Netflix, Netflix serie, Netflix aanbod, Rayna Jaymes, muziek, country

Informatie over de serie: Nashville

Populair nieuws