search
David Duchovny wil meer afleveringen 'X-Files'

David Duchovny wil meer afleveringen 'X-Files'

Hij vond de zes afleveringen van seizoen 10 te weinig.

Jim Pedd

De X-Files revival van eerder dit jaar werd goed bekeken, maar niet geweldig ontvangen. Dat kwam deels doordat er slechts zes afleveringen gemaakt werden, wat weer voortkwam uit het feit dat David Duchovny en Gillian Anderson niet beschikbaar waren voor meer. Tegenover TVInsider vertelde Duchovny nu over de mogelijkheid van een meer afleveringen, onder meer om de grote cliffhanger waarmee het tiende seizoen eindigde op te lossen.


"We hebben het over seizoen 11 en net als eerst is het vooral een zaak om de drie belangrijkste mensen voor een significante tijd op dezelfde plek te krijgen, om het op te kunnen nemen. De vorige keer duurde het bijna 10 jaar, dus hopelijk duurt het nu niet nog eens zo lang. Ik denk ook dat er te weinig afleveringen waren. 22 is veel teveel, maar 6 is te weinig, dus we moeten een goede middenweg zoeken."

Het is de uitgesproken intentie van FOX om dit jaar nog een beslissing te nemen over een eventueel vervolg. Iedereen lijkt wel te willen, maar het is dus wederom de vraag of iedereen ook de tijd heeft.

Aanbevolen artikelen