search

Ons nieuws van donderdag 16 juni 2016

Anna Gunn versterkt de cast van Shades of Blue
Series / Nieuws

Anna Gunn versterkt de cast van Shades of Blue

Ze krijgt de rol van een voormalige politieagente met politieke ambities.

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Anna Gunn, bekend van Breaking Bad zal in het tweede seizoen haar opwachting maken in de serie Shades of Blue. Gunn zal de rol vertolken van een voormalige politieagente die ooit lid was van Harlee's groep. Nadat ze is opgeklommen op de ladder van de NYPD besluit ze om een politieke carrière uit te bouwen. Het ultieme doel is uiteindelijk om het bureau van de burgemeester te bereiken.

Na haar rol als Skyler White in Breaking Bad waar Gunn een Emmy voor ontving dook ze in 2014 op in de serie Gracepoint. Daarnaast was ze ook even te zien in de pilot van Criminal Minds: Beyond Borders, maar haar Criminal Minds avontuur kwam al snel ten einde. Het volgende project waarin Gunn te zien is, is de film Equity. Bovendien tekende Gunn ook voor de comedy pilot Chunk & Bean.

Kijk jij al uit naar de rol van Gunn in Shades of Blue?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
David Duchovny wil meer afleveringen 'X-Files'
Series / Nieuws

David Duchovny wil meer afleveringen 'X-Files'

Hij vond de zes afleveringen van seizoen 10 te weinig.

De X-Files revival van eerder dit jaar werd goed bekeken, maar niet geweldig ontvangen. Dat kwam deels doordat er slechts zes afleveringen gemaakt werden, wat weer voortkwam uit het feit dat David Duchovny en Gillian Anderson niet beschikbaar waren voor meer. Tegenover TVInsider vertelde Duchovny nu over de mogelijkheid van een meer afleveringen, onder meer om de grote cliffhanger waarmee het tiende seizoen eindigde op te lossen.

"We hebben het over seizoen 11 en net als eerst is het vooral een zaak om de drie belangrijkste mensen voor een significante tijd op dezelfde plek te krijgen, om het op te kunnen nemen. De vorige keer duurde het bijna 10 jaar, dus hopelijk duurt het nu niet nog eens zo lang. Ik denk ook dat er te weinig afleveringen waren. 22 is veel teveel, maar 6 is te weinig, dus we moeten een goede middenweg zoeken."

Het is de uitgesproken intentie van FOX om dit jaar nog een beslissing te nemen over een eventueel vervolg. Iedereen lijkt wel te willen, maar het is dus wederom de vraag of iedereen ook de tijd heeft.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nick Zano in 'Legends of Tomorrow'
Series / Nieuws

Nick Zano in 'Legends of Tomorrow'

Hij is de volgende superheld in de show.

Acteur Nick Zano is gecast in The CWs Legends of Tomorrow. Deadline schrijft dat hij zich bij de cast van de comic-serie voegt als het personage Dr. Nate Heywook, a.k.a. Citizen Steel. Hij volgt in de comics in de voetsporen van zijn vader, die eerder Steel was. Het personage neemt onder meer plaats in de Justice League en lijkt in de serie een vaste aanwezigheid te worden.

Vorige maand nog kregen we te horen dat "de samenstelling van het team gaat veranderen. Er komen andere gezichten op de Waverider. De seizoensfinale onthulde iets belangrijks over wat het nieuwe concept van de serie is in het tweede seizoen. De missie van het team is meeslepender in het tweede seizoen dan in het eerste, maar tegelijk gestroomlijnder."

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van de show te zien zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Epische foto's  'Game of Thrones'
Series / Foto's

Epische foto's 'Game of Thrones'

Er zijn mooie beelden vrijgegeven van de Battle of the Bastards.



Het is bijna zover: de negende aflevering, traditioneel de meest epische, van HBO's Game of Thrones is op televisie te zien. Naar aanleiding daarvan heeft de Amerikaanse kabelaar een reeks foto's vrijgegeven van Battle of the Bastards, die je onderaan dit bericht kunt bekijken.

In de mediacampagne richting deze aflevering hebben we al te horen gekregen dat het de meest grootschalige veldslag is in de geschiedenis van de serie. Er is ondanks eerdere berichten dat dit niet zou gebeuren ook en korte synopsis: "Voorwaarden van overgave worden afgewezen en geaccepteerd."

Maar voordat men tot overgave komt, moet er eerst een veldslag plaatsvinden, waarin Jon Snow (Kit Harington) en Ramsay Bolton (Iwan Rheon) tegenover elkaar staan. De Battle of the Bastards duurt zestig minuten.
















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Blu-ray recensie: 'The Knick' seizoen 2
Series / Blu-ray Review

Blu-ray recensie: 'The Knick' seizoen 2

Ziet er wederom goed uit!

Bedenkers: Jack Amiel, Michael Begler | Cast: Clive Owen (Dr. John W. Thackery), Grainger Hines (Captain August Roberston), André Holland (Dr. Algernon Edwards), Jeremy Bobb (Herman Barrow), Juliet Rylance (Cornelia Robertson) | Jaren: 2014 "“ heden | Release: HBO, Cinemax

Het medisch drama The Knick van HBO-dochter Cinemax kreeg een tweede seizoen en at is nu uitgekomen in Nederland. Het seizoen is op Blu-ray en Dvd verkrijgbaar en werd net zo goed ontvangen als het eerste seizoen. Toch waren de kijkcijfers allesbehalve geweldig.

Het tweede seizoen pikt het verhaal op als chirurg John Thackery opgenomen wordt in het ziekenhuis om behandeld te worden voor zijn drugsverslaving. Het bestuur van het ziekenhuis besluit ondertussen om de locatie in de binnenstad te sluiten en te verhuizen naar een buitenwijk. Algernon Edwards heeft het voorzien op Johns functie.

De kijkcijfers waren niet zo goed. Het eerste seizoen trok tussen de 0,3 en 0,4 miljoen kijkers in de Verenigde Staten. Dat aantal was voor dit tweede seizoen gedaald richting 0,2 tot 0,3 miljoen kijkers. De ontvangst was goed: op Metacritic heeft het seizoen een 85/100 gebaseerd op 16 recensies. Daarnaast staat het tweede seizoen op RottenTomatoes gemiddeld op een 8,2.



Blu-ray: The Knick seizoen 2 | Duur: 10 afleveringen, 55 min. | Release: juni 2016 | Video: 1080p, 16 : 9 (1.78:1) | Audio: DTS-HD Master Audio: Engels 5.1; DTS Digital Surround 5.1: Frans, Duits, Spaans; DTS Digital Surround 2.0 Spaans, Portugees | Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Duits, Deens, Zweeds, Noors, Fins, Pools, Portugees, Engels | Discs: 4x Blu-ray | EAN: 5-051888-22201 | Met dank aan: HBO, Cinemax

Net als het eerste seizoen ziet ook dit tweede er weer prachtig uit. De schijven worden aangeleverd in een dubbeldikke keepcase met daar een slipcover omheen. Beiden tonen de drie hoofdpersonen van dit tweede seizoen, met een centrale plek voor Clive Owen. Maak je de hoes open, tref je vier schijven aan, die elk afzonderlijk gepresenteerd worden maar allemaal hetzelfde zwarte ontwerp hebben. Binnen in de schijf tref je de afleveringtitels aan.

Ook dit tweede seizoen heeft mooie beelden. Het geheel ziet er ook echt uit als een periodedrama en er is duidelijk veel tijd en energie in het uiterlijk van de show gaan zitten. Details komen goed tot hun recht en zien er scherp uit. Kleine details zijn mooi en ook de kleuren zien er goed uit. De audio is verder ook goed, met veel nadruk voor dialoog.

Extra's
Cinemax heeft wederom goede extra's meegeleverd. Zo wordt er gekeken naar de medische procedures die in de show te zien zijn, het productieontwerp, zijn er beelden van de kostuums en is er een prachtige featurette die in gaat op het bal dat in aflevering 7 te zien is. Tot slot hebben de uitgevers nog wat beelden toegevoegd achter de schermen.

Toekomst
Als het aan bedenker Steven Soderbergh ligt komen er nog vier seizoenen. In januari vertelde hij nog samen te werken met de schrijvers om het plot voor de komende twee jaar uit te werken. De bedoeling: om elke twee jaar samen te komen om te bedenken waar het over gaat.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lindsey Shaw keert terug naar Pretty Little Liars
Series / Nieuws

Lindsey Shaw keert terug naar Pretty Little Liars

Paige is terug van Californië!

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Voor de eerste keer sinds seizoen 5 zal Lindsey Shaw terug te zien zijn in de serie Pretty Little Liars. Dit nieuws werd bevestigd door The Hollywood Reporter. Shaw neemt vanaf de achtste aflevering van het zevende seizoen terug haar rol op als Paige McCullers.

In de reeks is Paige de ex-vriendin van Emily Fields (gespeeld door Shay Mitchell). Hun relatie liep op de klippen in het vijfde seizoen omdat Paige er voor koos om te verhuizen naar Californië. Wat de terugkomst van Paige zal betekenen voor haar relatie is momenteel nog niet bekend. Hoe dan ook blijft het een beetje in het duister tasten op dit ogenblik wat we terug van het personage kunnen verwachten. Dit neemt niet weg dat het voor de fans van Shaw uiteraard erg leuk is om haar terug aan het werk te zien in Pretty Little Liars!

Kijk jij er naar uit om Shaw opnieuw te zien schitteren in haar rol als Page McCullers?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen