Superman gevonden voor 'Supergirl'

Superman gevonden voor 'Supergirl'

Wie gaat de man van staal spelen?

Bram de Groot, 17 juni 2016 om 08:00

Enkele dagen geleden werd bekend dat we in het begin van het tweede seizoen van de DC-superheldenserie Supergirl kennis gaan maken met haar grote neef. DC Entertainment heeft nu onthuld welke acteur de rol van Superman gaat invullen.
Dit blijkt Tyler Hoechlin te zijn. De acteur uit onder meer de film Everybody Wants Some! OOk heeft hij een rol in de tv-serie Teen Wolf. Uitvoerend producent Andrew Kreisberg over het aantrekken van Hoechlin: "Greg [Berlanti] en ik willen al jaren samenwerken met Tyler, en het is dus perfect uitgepakt dat hij nu Superman is."

In het eerste seizoen was de geest van Superman al aanwezig. Zo communiceerde hij met Kara Danvers / Supergirl (Melissa Benoist) via allerlei berichten. Maar tot op heden was hij nog niet te zien. Het tweede seizoen wordt snel opgenomen, zodat deze later dit jaar gaat starten op The CW.

Bron: DC

Lees meer over: supergirl, 2015, Melissa Benoist, Tyler Hoechlin, The CW, CBS, oktober, superman, Andrew Kreisberg, Iddo Goldberg, Red Tornado, superman

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws