search
Vijfde en laatste seizoen voor 'Orphan Black'
Series / Nieuws

Vijfde en laatste seizoen voor 'Orphan Black'

Er zijn nog tien afleveringen voor Tatiana Maslany.

BBC America heeft laten weten dat Orphan Black een vijfde en tevens laatste seizoen krijgt. De dramaserie waarin Tatiana Maslany de hoofdrol speelt zal nog tien afleveringen krijgen om het verhaal af te ronden. Gisteren was de finale van het vierde seizoen te zien en direct daarna werd aangekondigd dat er nog een reeks zou komen.


Sarah Barnett van BBC America vertelde: "Orphan Black is een spannende rit die de harten en verbeelding van onze fans gevangen heeft. Ons geweldige team van acteurs, schrijvers en producenten hebben keer op keer gezorgd voor verbazing, genot en complete schok. Tatiana is en blijft een complete ontdekking, haar werk behoort tot het beste op televisie en ze wordt vergezeld door een fantastische cast. We kunnen niet wachten het publiek op een laatste avontuur mee te nemen."

De serie begon op een treinstation, waar Beth Childs kort kijkt naar een onbekende, identieke vrouw, Sarah Manning en vervolgens zelfmoord pleegt. Ze blijken verbonden door een samenzwering en klonen en dat zorgt voor een hoop spannende onthullingen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen