Tweede seizoen voor Netflix-show 'Stranger Things'?

Tweede seizoen voor Stranger Things?

Volgens acteur Matthew Modine wel.

Jim Pedd, 7 juli 2016 om 12:36

Volgens acteur Matthew Modine werkt streamingkanaal Netflix al aan een tweede seizoen voor de mysterieuze serie Stranger Things. Het eerste seizoen daarvan moet nog te zien zijn (wat vanaf 15 juli het geval is), maar de acteur zei in een interview met het Franse Premiere dat ”er een tweede seizoen gaat komen”.
Vertegenwoordigers van Netflix vertellen iets anders. Volgens hen is een nieuwe reeks ”nog onbevestigd” op dit moment. Toch lijkt Modine wel iets te weten; de acteur speelt de rol van Dr. Martin Brenner, die te maken lijkt te hebben met de verdwijning van een jongetje.

De serie speelt zich af in Hawkins Indiana, in de jaren tachtig en is een ode aan de oude films van Spielberg. Een kleine jongen verdwijnt spoorloos, waarop zijn moeder een zoektocht lanceert. Dat legt een reeks mysterieuze regeringsexperimenten en bovennatuurlijke krachten bloot.


Bron: Premiere

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, seizoen 2, Winona Ryder, Matthew Modine, David Harvour, Charlie Heaton, Natalie Dyer, Millie Brown

Populair nieuws