Dan Harmon: 'Community' krijgt alsnog vervolg

Dan Harmon: Community krijgt alsnog vervolg

#SixSeasonsAndAMovie!

Jim Pedd, 14 juli 2016 om 10:11

Het lijkt erop dat Community-mantra #SxSeasonsAndAMovie alsnog uit gaat komen. Tegenover Ora.tv vertelde showrunner Dan Harmon dat er een film aan zit te komen. Het is vooral nog een kwestie van het verenigen van de cast.
”Als ik een typemachine zou pakken en een Community-film zou schrijven. Gewoon voor mijn eigen gevoel en rust, moet ik de gruwelen doorstaan die komen kijken bij het uitzoeken wie erin wil spelen. Aan de andere kant, als ik wacht op het moment dat iedereen zich vrijwillig meldt, om bijvoorbeeld die film te maken, is dat ook een slecht idee.”

Maar hij gelooft er wel heel erg in: ”Het gaat er komen.” Toch is het maar de vraag of dat zover komt. Eerst was het NBC dat de serie na vijf seizoenen aan zich voorbij liet gaan en vervolgens maakte Yahoo nog een zesde reeks, maar werd die uitzonderlijk slecht bekeken.

Castleden verlieten het ogenschijnlijk zinkende schip, en dat maakt het onwaarschijnlijk dat er nog een film komt. Anderzijds gelooft Harmon erin en weten we dat de meeste castleden de serie een warm hart toedragen. Wie weet komt die film er toch – wat denken jullie?

Bron: Ora.tv

Lees meer over: Community, SixSeasonsAndAMovie, Dan Harmon, Film, Franchise, Vervolg, Serie, Yahoo, NBC

Informatie over de serie: Community

Populair nieuws